Transfer Dönemi Süper Başladı (!)

Böylesi ancak Türkiye'de olacak cinsten. Yalancı, sahtekar tanımlamalarının bile karşılayamadığı kadar iğrenç bir kişiliğe sahip, Fenerbahçe maçlarında sahada basmadık yer bırakmayan; Galatasaray, Beşiktaş maçlarında ''sağ açık'' olduğu halde ''sağ bek'' civarlarında gezinen Mehmet Topuz, ayrılıyorum dedi. ''Kayseri'de misyonumu tamamladım.''

Haliyle Galatasaray, Fenerbahçe ve duble yapan Beşiktaş kadrolarını güçlendirmek için bu oyuncuyla ilgilendi. ''Galatasaray'a gitmem'' dedi, kaldı geriye Fenerbahçe ve Beşiktaş. Önce Fenerbahçe aldı denildi, sonra Beşiktaş açıkladı Mehmet Topuz Beşiktaşlı oldu diye. Topuz'da ''Doğuştan Beşiktaşlıyım.'' dedi. -Ne iğrenç bir açıklama tarzıdır bu ya!- Sonra Fenerbahçe aşıkların arasını bozup, Mehmet Topuz'un bonservisini aldıklarını, Kayserispor'da artık onun haklarının Fenerbahçe'de olduğundan bahsetti. Topuz bunun üzerine ''50 milyon dolar verseler gene oynamam Fener'de.'' dedi. Kendisi şu durumda gerçekten Fenerbahçe'de oynayacağını mı sanıyor acaba? Beşiktaş garanti verdi, Topuz yönetim kolaylık gösterecek diyor; fakat bonservisini Fenerbahçe'ye veriyor. Noluyor abi???

Beşiktaş kulübüyle görüşmeden, bonservisi almadan nasıl böyle bir açıklama yapar anlamadım. Kocaeli Davids'i aldık dedi ya, farkı yok ondan. Fenerbahçe'de futbolcuyla anlaşmadan inadına yapar gibi adamın, ''Beşiktaşlıyım'' diyen, forma giyen adamın bonservisini aldı. Niye aldı Aziz Yıldırım anlamadım. Acaba, Topuz bizde oynar mı dedi, her şeye rağmen. Böyle dediyse, 11 yıldır başkanlık yaptığı takımın taraftarını daha anlamamış demektir. Topuz, sığar mı Kadıköy'e? Yuhlanmaz mı, top ayağına her değdiğinde? Beşiktaş, Galatasaray'ın Gökhan Ünal'a yapmak istediğini yaptı ama Kayseri öyle cıncıklı gülle takım değil, yemedi. Ortaya böyle bir tablo çıktı. Fenerbahçe de, Beşiktaş da, Kayseri de, Topuz da suçlu.

Transfer dönemi süper başladı zaten, aynı sezon gibi.

0 yorum: