Spor Turu#2

Bugün Final serisinin 3. maçında Efes'e yenildik. İplere yasladığımız Efes, kurtuldu oradan. Sinan, Thornton, Shumpert, Kasun 4'lüsü sezonun en iyi maçlarını oynadılar. Resimdeki Sultan Süleyman, gereksiz tercihlerle 15 sayıdan gelen geri dönüşün, en önemli sebebiydi. Mirsad yine süperdi, Demir bilek kusursuz işledi fakat kaybettik yinede. Süper maç oldu, Efes'e tebrikler.

Beşiktaş, ortayı iki Alman'a teslim etmiş oldu. Michael Fink'le 3 yıllık anlaştılar. Bedavaya geliyor. Şahan'ın skecinde, ''Sait, at Fink'e!'' tarzı şeyler vardı, bu Fink umarım o Fink değildir. Bu arada Cisse, Nice yolunda. Delgado, Zapo, Higuain ve Schildenfeld yolcu gibi. Delgado'yu Espanyol alsın. De la Pena'nın yerine harıl harıl adam arıyorlar. Demedi demeyin, Demirören her sene 1 Alman'ı getirir buraya.


Kocaeli'nin gülü İBB'ye transfer oldu. Açıkçası Sivas'ı bekliyordum alması için Taner'i. Sonuçta Anadolu takımına gitse daha iyi olurdu. Yaşı 32 zaten. İBB'de tonla forvet var. Gökhan Kaba, 3 golünden 2'sini Sivas'tan şampiyonluktan etmek kullandı sezon boyunca. Bebbe, ancak Bank Asya'da kral olur. Denizli'den aldıkları Adriano bi işe yaramadı. Bu arada İbrahim Akın'ı Fenerbahçe'de görmek istiyoruz.

1 yorum:

pascal dedi ki...

taner gülleri kayseriyle anlaşmıştı ? :s