Son Dedikodular #3


Tuncay'ın adı Liverpool ile anılıyor. Boro küme düştükten sonra Alves, Downing ve Tuncay gibi adamlarını satacağını açıklamıştı. Halen herkes Tuncay'ın bonservis bedelinin açıklanmasını bekliyor. Liverpool'da Babel gidici durumda belki bi takas düşünülebilir ama büyük bi olasılıkla seneye Tuncay'ı Liverpool'da görebiliriz. Tuncay o kadar fazla yetenekli bir oyuncu değil, teknikte değil ama bunları hırslı yapısı ve çalışkanlığı ile kolaylıkla kapatabiliyor. Sakarya'dan nereye be helal olsun çocuk sana. Liverpool'lu Xabi Alonso'nun ismide sıklıkla Real Madrid ile anılıyor. Perez zor olarak düşündüğü transferleri bitiriyor Xabi Alonso'nun sırasıda yakında gelecektir. Real Madrid yenileniyor. Xabi Alonso'da o orta sahanın en önemli oyuncusu, toparlayıcısı olacaktır.

Laf Real Madrid'e gelmişken onlardan devam edelim. Sabah M.United resmi siteden Ronaldo'yu 94 milyon euro karşılığında Real'e sattığını duyurdu. Manchester adına iyi oldu. Ferguson illa ki Ronaldo gibi bi oyuncu çıkarır merak edilmesin. Kaka'da geldi. Los Galacticos geri dönüyor. Takımdan Sneijder, Van der Vaart, Robben ve Nistelrooy'un gideceği kesinleşti. Hatta Van der Vaart Bayern Münih'e yakın. David Villa transferi bitti zaten ama Valencia ile David Silva transferi içinde görüşüyorlar. Ribery transferi askıya alındı denilmişti ama Ronaldo gazı ile dosya yeniden açılmıştır, 1 hafta içinde o transferde biter. Orta sahaya bakıyorum Ronaldo, Kaka, Silva, Ribery ve Xabi Alonso. İleride ise tek başına Villa, bomba vallahi.

Bobo'nun gidişi ile Vagner Love bombası gelebilir demiştik ama Mario Gomez'in gidişi ile forvet hattı boşalan Stuttgart'ta Love'un peşine düşmüş. Benim için Love hayal gibi geliyordu zaten Sttutgart'ın da devreye girmesi ile sadece güzel bir hayal olarak kaldı. Bobo'nun Olympiakos konusunda bi açıklama yapmasını bekliyorum, şu anda tatilde galiba. Bazı açıklamalar var ama Bobo'nun ağzından çıkması lazım. Bobo'nun bi sene daha kalmasını istiyorum. Bomba gelebilir her an Beşiktaş'tan. Villareal'in kapısı çalınmış. Nihat'ın bonservisi sorulmuş, hadi bakalım.



Carlo Ancelotti, Chelsea'nin başına geçmişti bildiğimiz gibi. Pato'nun da Chelsea ile görüşmesi için izin istediğini yazmıştım en son postumda. O transfer için Chelsea çok zorlar ama Milan Pato'yu da bırakırsa ortalık karışır. Hele ki bi de Pirlo haberi dönüyor ortalarda. Gerçi şu dönemde parayı basanın alamayacağı oyuncu yok. Milan'da epey borç batağında. Ancelotti'nin de çalıştığı dönemdeki en tuttuğu adam Pirlo. Son olarak bi de Agüero haberleri çıktı. 60 milyon euro'ya kadar çıkarız demiş Chelsea yöneticileri. Agüero-Pato forvet ikilisi fm'nin bomba forvet hatlarından. Chelsea bize para ödetmemek için bu ikiliyi bir araya getirmeye çalışıyor. Drogba kesin olarak yolcu zaten bence soluğu İnter'de alacak her zaman vurguluyorum. Anelka'da gider bi kulübe.

İnter cephesine geçelim. Mourinho geldiği seneden bu yana Carvalho aşkıdan vazgeçmiyor bu sene gelecek gibi duruyor. İnter'de savunma lideri eksikti, bu transfer iyi olur. Tamam Abromovic abinin çok parası var ama Pirlo-Agüero-Pato üçlüsünü alabilmek için birazda oyuncu satmanın farkındadır. İnter'in ikinci bombası Twente'nin Avusturalya'lı genç yeteneği Marco Arnautovic olacak. Oyun stili İbrahimovic'e benzetiliyor. Top ayağına yakışıyor, hareketleri ve teknik kapasitesi iyi oyuncu. İnter adına çok iyi transfer olur. İbra'nın da artık İnter'den gitmek istediğini biliyoruz. Hatta Eto'o-İbra takası ne durumda bilmiyorum ama Marco Arnautovic gelecekse İnter'in zararı olmaz bu takastan. Eto'o da çok problem çıkaran bir oyuncu İnter'de aynı problemlere devam edebilir bence Mourinho ile yıldızı barışmaz. Neyse izleyip göreceğiz onuda...

Barcelona Eto'o dan kesinlikle kurtulacak. Geçen sene biletini kesmişti aslında Guardiola bu sene başarılı geçince ve artık söz sahibi olmayı kesinleştirince Eto'o yu yollayacak. İbra gelirse Barcelona kanatları daha fazla kullanmak zorunda kalacak. Henry'nin durumu ne olur bilemiyorum ama Benzema içinde bastırıyormuş Barcelona. Lyon'un Benzema'yı bırakacağını hiç sanmıyorum bu senede Lyon'da kalır. Barcelona bir iki yıldız dışında fazla transfer yapmaz kemik kadroyu korur.



Trezeguet'in Juventus'tan ayrılacağı sezon ortasından bu yana söyleniyor. Hatta ara transfer döneminde Trezeguet hakkında baya yazdık, çizdik. Henry-Trezeguet takas dedikoduları çıkmıştı ama Trezeguet sakat olunca yaza kaldığı belirtilmişti. Bu sefer Roma ile ismi geçiyor. Roma'nın da bitirici bi forvet eksiği var. Vucinic ile iyi ikili olurlar. Ha Roma'da eski Trezeguet'i beklemesin, risk alacağı bi transfer, çok sakatlanan bir oyuncu. Sonuçta Trezeguet yani kumarı oynamak lazım.

Rijkaard gelişi ile getireceği oyuncular konuşulmaya başladı bile. İlk olarak Dos Santos'u yazdık ama ondan önce haberi çıkan Gudjohnsen'i atlamışız. Rijkaard sistemine uyan bir oyuncu. Anlaşıldı, yakında resmi açıklama gelir aynı Leo Franco gibi. Leo Franco hakkında bi şeyler karalamıştım okumak isteyene. 1-2 gündür Galatasaray cephesi durgun dün ve bugun yazdıklarmız önceden çıkmış dedikodulardı. Deco haberleri bu aralar kesildi.

Fenerbahçe-Luca Toni flortü yazıldı, Daum çok istiyormuş. İtalya basını bugün Toni'nin Barcelona yolunda olduğunu yazdı. Bakalım Aziz Yıldırım hangi oyuncu ile bombayı patlatacak. Hamit ismi dönüyor yine, olmaz o transfer işte. Bayern Münih'in banko oyuncusu niye bırakıp Fener'e gelsin ki. Buna cevap olarak lütfen Halil-Hamit kardeşler koyu Galatasaray'lı yazmayın. Biz kimleri gördük koyu Fenerliydi, Galatsaraylıydı, Beşiktaşlıydı. Aurelio hakkında da dün bi şeyler yazmıştım. Bonservis bedeli açıklandı: 3 milyon euro.

Son Dedikodular#2
Son Dedikodular

2 yorum:

Adsız dedi ki...

liverpool ne kadar xabi alonso'yu bırakmayacam dese de oyuncuyu real madrid'e satacak. valencia o kadar borc batagındaki villa ile silvada realli olacak. perez butun dengeleri degistirdi. italya liginin seyir zevki falanda kalmadı artık.

CaRtMaNtR dedi ki...

arnautovic avusturalyalı değilde avusturyalı diye ahtırlıyorum sanki. inter'e giderse en iyi ihtimalle orta sıra bir serie a takımında kendini ispat edebilir. moratti'nin takımlarında alt yapıdan gelmeyen genç golcülerin forma giymesi çok zor.

ibra transferi olura barça için en elzem transfer lahm olur gibime geliyor. henry'den ziyede solda asıl aksayan yeterince hücumda aktif olamayan abidal. birde yedeklere bir kaç genç oyuncu takviyesi yapılırsa bu sene henry - bojan değişiminin ilk temellerini atarak işleri götürürler.

tuncay poolda kuyt gibi mücadelesi ile kendine yer bulabilir ama onun durumunda kritik olan takımın isteyeceği para. bu arada tottenham'da bir çuval adamı satış listesine koyacağından epl'de baya sirkülasyon olacaktır.

real ise xabi kadar fabregas içinde bastırabilir bana kalırsa ama ben fabregas'ı hep barçaya yakıştırırım. xavi'nin ve pep'in veliahtı olarak pique gibi evine geri dönse bu sezon çok şık olur. aslında sol için lahm'ı alamıyorlarsa yine kulübün çocuğu fernando navarro'yu alsalar ilginç olabilir. tabi zhirkov ile srnja gibi adamlar alınsada çok acaip şeyler olurdu aslında barçada neyse barçaya rüya kadro kurmaya kalkmayayım şimdi :D