Son Dedikodular #2


Tevez'in M.United'tan ayrılacağım diye bir derdi var. City'nin kendisi ile ilgilendiği yazıyor. Bizim gazeteler Yıldırım Demirören Tevez'i 5.5 milyon euro'ya kiralıyor diyorlardı hani ne oldu? Barry'i kadrosuna katmıştı City şimdi ise Tevez'in bonservisini indirme çabasında. City ayrıca Brezilyalı savunma oyuncusu Luisao ve Arsenal’den Kolo Toure’nin transferi içinde girişimde bulunduğu gelen haberler arasında.

Mevlüt'ten sonra Viera'da PSG ile Lyon'u karşı karşıya getirdi. PSG'den resmi bir teklif gelmemiş Viera'ya, Lyon başkanı Aulas Viera'yı daha çok istiyor. Bilindği gibi PSG, Mevlüt için Sochaux'a 4.5 milyon euro bonservis bedeli veriyordu. Devreye Lyon girdi ve rakamı 7 milyon euroya çıkarttı. PSG'li yöneticiler duruma sinirlenip inada bindirerek transferi 7.5 milyon euro vererek bitirdi.

Bobo'nun gitmesi durumunda Vagner Love adı geçiyor. Benimde beğendiğim oyuncu bizde iyi işler yapar. Her yerde Riise adı geçiyor, gelirse çok büyük sükse olur. Deli İbo için üzücü olur ama olsun. Son olarak Caner'in transferinde sona yaklaşılmış, hayırlı olur. İş yapabilecek kalitede bir oyuncu çoğu kişide tanıyor az çok neler yapabileceğini biliyor.


Milan şampiyon Wolfsburg'un golcüsü Edin Dzeko ile ilgilendiğini açıkladı. Milan'ın transfer politikasıda değişti artık. Eskiden olsa bir ligde gol kralı olmuş önceden adı sanı duyulmamış adam almazlardı. Kaka'dan iyi para geldi ama gidişide kötü oldu. Pato, Chelsea ile görüşmek için başkandan izin istemiş. Seedorf'un ne olacağı muamma. Milan için hareketli bir yaz olacak.

Orhan Şam'ın adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılıyor. Galatasaray bu bombayıda patlatırsa pes artık. Sağ bekte aranan kan olur. Rijkaard bombayı Dos Santos ile patlatmaya hazırlanıyor. Zamanında Barcelona'da iken B takımdan A takıma çıkarttığı bir oyuncu o gidince Barcelona direk Tottenham'a sattı. Tottenham bu yaz o kadar transfer yaptı ki o derin kadro da kayboldu ve İspwich'e kiralandı. Transferi 5 milyon euroya biter diyorlar. Daha 20 yaşında, gelirse çok iyi olur. Yalan haber olsa bile mantıklı geliyor insana. Mehmet Topal'da gidici gibi duruyor. Valencia resmi teklifi yapacakmış Galatasaray'a. Sevilla Mehmet'i ikinci plana atmış şimdilik Valencia bu durumdan yararlanıp hemen bitirir transferi. Sevilla Zokora'nın peşine düşmüş olmazsa Mehmet'i alıp işi bitireceklermiş.

Trabzonspor'un hoca arayışları devam ediyor. Yazılan isimler herkesi heyecanlandırıyor. Souness, Topmoller, Eriksson vs. Topmoller ismi daha yakın gibi. Hafta sonuna kadar izin istemiş diğer tekliflerede bakmak için. Eriksson gelirse kombine patlaması olur. Rijkaard falan konuşulmaz olur artık.


Aurelio'nun takımı küme düşür düşmez yine adı Fenerbahçe ile anılıyor. Bu kadar olaylı bir şekilde ayrılan adam Fener'e döner mi bilmiyorum ama o kadar arkasından sallayanlar Aurelio'yu o kapıdan içeri sokarsa alacağı tepkinin farkında değiller. Poulsen çok iyi iş yapar dağınık Fenerbahçe orta sahasını toparlar sonuna kadar zorlasınlar. Maxi Rodriguez'de çok şık hareket olur başkandan. Sol kanadı Uğur'dan kurtarmak lazım.

2002'de Zidane, Figo, Beckham gibi oyuncuları takıma getirmişti Perez. Yeniden başkan olunca 2. Galacticos'u kurmayı çabalıyor. Bunun ilk adımı Kaka ile atıldı. Villa Real Madrid'te gibi. Kesenin ağzını açtı Ribery, C.Ronaldo gibi isimler gündemde. United, Ronaldo'nun bonservisini 96 milyon euro olarak açıkladı. Haziran sonuna kadar Perez bu işide bitirir. Ribery transferi şimdilik askıya alındı Bayern kesin olarak satmıyoruz diyince.

Villareal, Nihat'ı satış listesine koymuş. İki gün önce en iyi oyuncusu olan adamı satmaya çalışmak şaşırtıcı geldi. Bunu duyan Aziz Yıldırım kolları sıvamıştır artık. Rossi'de Juventus'tan falan teklif almış onunda gitmesine kesin gözüyle bakıyorlar. Sadece Llorente'nin yeri garanti Villareal'de. Transferde suskun kalan Chelsea ise bombayı Aguero ile patlatacakmış!

Daha başka haberler olursa yazarız, böyle transfer senaryoları üretmek ve yazmak her zaman hoşuma gitmiştir. Hadi eyvallah...

8 yorum:

anilkos dedi ki...

rijkaard kadar büyük sükse yaratacağını sanmam erikson isminin,sonuçta kariyeri düşüşte olan birisi,keşke le guen falan gelseydi de biraz daha hırslı insanlar olsaydı trabzonun başında o zaman seneye daha iddaalı bir lig izlerdik.

iboo dedi ki...

mehmet topal bencede gidecek gibi. evertondan bu aralar ses seda yok, valencia daha yakın gibi. orhan şam gerçekten ii transfer olur. dzek-pato ikilisi fena olmaz. dos santos hakkında ayrı bi yazı bekliyorum. ayrıca tottenham ardanın pesine dusmus daily mirror haberine göre.

Mustafa dedi ki...

anıl eriksson konusunda abartma sanatı kullandım :)

anilkos dedi ki...

Allah iyiliğini diyorum:D:D hayırlı olsun bilgisayar bu arada:D:D

Emre dedi ki...

Dos Santos, inanılmaz olur var ya Cim-Bom için.. Süper bir yetenek. FİFA ve FM'ciler bilir. Anıl abi, özellikle sen:D

CaRtMaNtR dedi ki...

Valencia bu kadar borç batağındayken Mehmet Topal'ı alacak parayı bulamaz. Sevilla ise bence Zokora'yı alabilir. Biz ise Betis'ten Emana'yı alabilsek yanınada Dos Santos ve Orhan eklense bunlara birde Madrid'de dışlanan Hollandalı biraderlerden forvet olanlarından biri gelse Altıntop biraderlerde gelse hayat bayram olsa gibi bir fotomaç moduna giresim geldi :D

Mustafa dedi ki...

onur abi villa satılıyor. silvada gidici. isterlerse alırlar topal'ı cok rahat.

anilkos dedi ki...

sanmam mustafa borç gırtlaktan da öte çünkü villa silva satılsa bile düzlüğe geçmeleri çok zor,banega ya falan saçtıkları paralar var üstelik sanmam valencia nın alacağını.