Ronaldo Real Madrid'te!!!

ManU, 94 milyon euro'yu kabul ettiğini açıkladı. Ronaldo artık Real Madrid'in oyuncusu diyebiliriz. Çünkü Ronaldo, ezelden beri Real Madrid'e gitmek istiyordu, La Liga benim için en uygun yer diyordu, muradına ermiş oldu. Perez, vermiş olduğu ikinci sözü de tuttu Kaka'dan sonra. 95 milyon euro'ya verdi ManU Ronaldo'yu. 17'ye almışlardı, 80 milyon € karla satmış oldu. Kazandırdığı maçlar, kupalar da cabası.

ManU için onun boşluğu nasıl dolacak acaba? Nani, henüz o olgunlukta değil. Yeni bir scouting başarısı mı göreceğiz? Pek sanmıyorum. Park, oraya geçebilir, ne bileyim Rooney. Bunu düşünmesi gereken, Fergi; biz değil.

Şöyle bir şey oluştu şimdi, Ribery ve Villa'da gelirse (ki Villa'da ufak pürüzler kaldığı söyleniyor), Ribery-Kaka-Ronaldo önünde David Villa inanılmaz olur gerçekten. Dünya üzerindeki en iyi hücum hattı olacaktır rahatlıkla ve kesinlikle, bu oyunculardan kurulan hat.

Barça'da boş durmayacaktır. İbrahimovic transferini bi türlü bitiremediler. En son olarak da Luca Toni'nin adı geçiyor. Bayern'de yedek kalacak gibi orası kesin. Gomez, Klose gibi oyuncuların arkasında. Van Gaal satacak mı onu bakalım? Bu arada tüm yıldızlar La-Liga'ya toplanmaya başladı gibi.

1 yorum:

berker dedi ki...

los galacticos geri mi dönüyor :)