Rakocevic Efes'te


Sonunda adam gibi bir guard göreceğiz.Jenkins'lerden,Penn'lerden,Vujanic seviyesine atlamak güzel bir adımdı zaten,şimdi bir level daha atladık.2+1 sözleşmeyle Efes Pilsen'de Rakocevic.Arkasında Kerem Tunçeri gibi bir beyinde var,rotasyon içinde 2 numaraya da güzel bir alternatif oldu şütörlüğüyle.Kaki ve Smith'in yerine 2 sağlam yabancı gelirse bu yılın ''kara lekesi'' reklamlardaki Ayşe Teyze itinasıyla temizlenebilir.Hoşgeldin Igor...

4 yorum:

tanjue dedi ki...

onun adı Rakovic sen internetspor'dan çok mu biliceksin:)

http://internetspor.com/efes-pilsen-rakovice-imza-attirdi-news8603.html

Gencay dedi ki...

sonradan düzeltmişler sanırım :) keşke rakovic'i alsaymışız ama o da sayı kralıymış :)

agopist dedi ki...

Ender'le Kerem 1 numara olacak. İhtiyaç olursa da Rakocevic 1 numaraya kaydırılacak. Bu adamın pota altına dalıp yüksekten turnike bırakmasını çok beğeniyorum. Turnike tarzı Petar Naumoski'yi hatırlatıyor:)

Unknown dedi ki...

her ne kadar kendi şutu yaratan bir jugo olsa da nachbar'ın takımda olması biraz garip olacak. bir kere her şutu rako atar. acımaz hem de, pas filan nedir bilmiyor artık. Nachbar da kendi şutunu yaratan birisi değil. demek istediğim iyi bir guarda ihtiyacı var aslında efes'in. Kerem'in bu seneki performansına göre takım da iyi olur. Yoksa Ender ile işleri çok zor. muhteşem transfer.