Mehmet Topuz Meselesi Açıklığa Kavuştu

En sonunda Aziz Yıldırım ta ayağına kadar gidip, hiç adeti değildir, Mehmet Topuz'a sözleşmeyi imzalattı, özel uçağıyla geri döndü İstanbul'a. Artık 3 seneliğine Mehmet Topuz, Fenerbahçe'nin oyuncusu. 7.5 Milyon Euro+Gökhan Emreciksin transferin karşılığı. İlginç bir transfer oldu baya ilginç hem de. Nihat işi de en son gelen haberlere göre, yatmış. Nihat istemedi diyorlar. Gelmesini isterdim Beşiktaş'a doğrusu.

Yıldırım Demirören, transfer ettik dediğimiz bir oyuncuyu transfer edemedi. Aziz Yıldırım'ın egosu işte. Bence bu kadar etmez ama Aziz Yıldırım kendi egolarını tatmin etmek adına bunu yaptı. Yoksa 4 milyon euro+G.Emreciksin'dir ederi Topuz'un. Fenerbahçe'ye yararlı olacağını düşünüyorum bu transferin. Ama tribünlerin ona kucak açması gerek, bakalım ne olacak o durumda.

Özer'de de Ahmet Gökçek bir sonraki görüşmede transfer bitebilir dedi. Onu bence kullanmayız. Gökhan Emreciksin gibi olmasın lütfen. Malum yerli oyuncu öğütme konusunda kuvvetliyiz. Umarız bu böyle olmaz. Neyse Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Beşiktaş'a da bu ders olsun. Demirören'in Aurelio ya da Tuncay'la anlaştığını görürseniz şaşmayın.

''...Sevgili, muteber, güçlü, kudretli, bu kudretiyle taraftarını kendine hayran bırakan, güce hayran olan bu taraftar kitlesini süratle tebaya dönüştürmeyi başaran Fenerbahçe yönetimi, sözüm size... Mehmet artık sizin ekmeğinizi yiyecek, karşılığında emeğini arz edecek bir insandır. Son iki haftadır yaşanan gelişmelerden sonra o şapkayı takması halinde bu insanın ne kadar rencide olacağını hesap edin. Kendinizin ve camianızın adını yükseltmek için Mehmet Topuz'un omzuna basmayın.'' Ekşi Beşiktaş

0 yorum: