Mehmet Topuz Fenerbahçe'de Gibi/Kabul Etti Sonunda

Fanatik, Topuz'un menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye imza attığını duyurdu. Kendisi de o açıklamaları zorla yaptım diyor, tamamen baskı yüzünden. Kabul etti yani. Aziz Yıldırım, Telegol'de ne dediyse o çıktı, helal olsun. Demirören için güzel bir tabir var da buraya uymaz. Tamamen Fenerbahçe başkanının ağırlığı, liderlik özelliği ile alakalı bence bu transfer. Hayırlı olsun 66 numara.

Bakalım Fenerbahçe taraftarı Mehmet Topuz'u nasıl karşılayacak? Birkaç, ''zorla yaptırıldı o açıklamalar'' tarzı bir şeyler söylerse, dürüstlüğünü, samimiliğini biraz olsun kanıtlayacaktır ve Saraçoğlu'nun gözüne girecektir. İnanılmaz bir transfer yapmış olduk bununla. Bence geç bile kaldık. Dışarıdan sürpriz şut atan, duran topları iyi kullanan, sağa ilaç olabilecek bir oyuncuydu neyse ki geç oldu ama güç olmadı. Skor katkısı gelecektir şüphesiz Mehmet Topuz'dan. Fakat kişilik yönünde benim gözümde ilk gün neyse bugün de odur. Yanlış anlaşılmasın.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Fanatik'e güvenerek hemen atlamamak gerek bana göre bu duyuma.

anilkos dedi ki...

fanatik yerine resmi açıklamayı bekle bence istersen,fanatik yemeyip içmeyip 300 tane balon transfer yaptıran bir gazete.onlara kalsak hangi yıldızlar oynar bizim takımlarda ohooo,ntvspordan falan kontrol etmeni tavsiye ederim ;)

Ömer dedi ki...

Burasi Fenerbahce blogu mu ayiptir sormasi? Sen kimsin ki Demiroren'e bu blog uzerinden laf atmaya yelteniyorsun?

Herkes haddini bilsin.

Adsız dedi ki...

fanatik aracılıgı ile transfer bitirmek akla mantıga sıgmıyor.

Mustafa dedi ki...

ben dogustan galatasaraylıyım derkende baskıyla yaptı. ben besiktaslıyım derkende baskıyla yaptı. mehmet topuz'a bi gıdım inanmıorum. cıkar ben oyle bi sey demedim der yalan dolan yapar "mecburen" fener'e imzayı atar. senin baskanın sana sormadan bonservisini vermis fenere sende mecburen fenerbahcede oynayacan bana gore.

anilkos dedi ki...

Fenerbahçe blogu değil kardeşim burası okuyanlar bilir benim ne kadar galatasaraylı olduğumu keşke sende okusaydın birazda kendini geliştirseydin böyle sığ savunmalar yapmak yerine hayret bişey,sen git diğer beşiktaş bloglarına bak,beşiktaşlılarla konuş bi nefes al istersen.24 saat bjk tv izleyip kupa töreni izleyerek beşiktaşlı olunmaz...

Adsız dedi ki...

bu haberi menageri tekzip etti böyle bir şye yok biz sözümüzün arkasındayız dedi araştırmadan atlamayın her habere gazeteler fenerli kaynıyor hemen yazıyorlar fenerde diye yok özür dilemiş yok pişmanmış yalan hepsi adam yalanladı benim sözüm söz dür dedi bjk yada kayseri en kötü ihtimal

Mehmet Dinler dedi ki...

Yıldırım Demirören'e biz Beşiktaşlılar da sürekli sövüyoruz ediyoruz ama cidden bu konuda çok aşırı taraflı konuşulduğunu düşünüyorum ben deççç

Ömer dedi ki...

Ben Emre'nin yazisina yorum yapiyorum, sen niye atliyorsun birader? Olayin muhattabi ikinci kisiyken, senin gibi ucuncu kisilere ne yemek duser bilir misin?

13 yasindaki bir velet cikacak, blog uzerinden haddini asip Besiktas baskanina laf atmaya yeltenecek, ben cevap verince de bir baska ilerizekali cikip artistlik yapacak. Yok oyle..

Sen de Besiktasliligimi oturdugun yerden sorgulayarak haddini asmissin. Demek ki kapasiten yok, cevap veremiyorsun ki sacma sapan yerlere cekiyorsun olayi.

Bir Besiktasli istedigini soyler baskanina, ancak baska takimi tutan birileri herkesin okudugu bir yerde bir seyler yazacaksa haddini bilecek. Bu kadar basit.

Tekrarliyorum; herkes haddini bilsin!

Emre dedi ki...

Beşiktaş başkanına niye laf attım, nereden çıkarıyorsun? Ayrıca 13'lük velet söylemine katılmıyorum, pekala bazı konularda sizin gibi sığ düşünceli insanları cebimden çıkarırım. Fenerbahçe blogu ne alaka, haddini bilmek ne alaka? Neyin peşindesiniz? ''Yeter Yıldırım Demirören'' adlı yazıyı oku bi.

Mustafa dedi ki...

besiktaslı adam yıldırım demioren'e istedigi gibi sover. senin "Demirören için güzel bir tabir var da buraya uymaz" bunu demen besiktaslıarın sinirini bozdu.