Lanet Olsun Bıktım Ulan


Hergün Beşiktaş hakkında olumsuz bir haber görmekten bıktım. Spor sitelerini gezerken yine bir aptallık yaptık mı ki diye düşünerekten geziyorum siteleri. Habertürk'te gezenirken şu haber dikkatimi çekti. Ulan bu kadar da olmaz be 1 senedir oynattığınız adamın bonservisini halen vermemişiz. Allah için Yıldırım Demirören ya da artık kim ilgileniyorsa bu işle nasıl kafasını yastığa koyduğunda rahat uyuyor anlamıyorum. Hergün medya da olumsuz haber görmekten sıkıldı insanlar. Beşiktaş'lı olmayan bile bu kadar fazla yönetim hatası olmaz diyor. Bundan sonra bi elinizi vicdanınıza koyunda şu kulübü daha fazla yıpratmayın. Herkesin bi sınırı var bunu aşmamak lazım. Sadece Nihat transferi ile gönül alınmaz. Önce kendi içindeki sorunları çözeceksin. Yeter bea!

Bu paralar sanki bedava geliyor. Her sene en az 5-6 milyon euro zarar transferlerden oluyor. Del Bosque'de iyi bir girdi 8 milyon euro. Ondan sonra Seric, Diatta, Higuan, Gordon gibi salakça yapılan yabancı transferleri. Şimdi ise Zapo'nun İbrahim Köybaşı karşılığında Gaziantepspor'a kiralandığı söyleniyor. Gökhan Zan gittikten sonra kalır diye düşünüyordum, neyse. Hiç bir yerde yok böyle yönetim hataları...

1 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

bizim basının ne kadar satılmış, şerefsiz ve üçkağıtçı aynı zamanda da para köpeği kişilerce yönetildiğini biliyorsundur herhalde. Herkes bizim hataları, yanlış transferleri konuşur da; Topuz'a verilen saçma paraları, josico'yu veya maldonado'yu, aragones davasını, bekir'in nasıl alındığını konuşmaz. ALAYINIZ SATILMIŞ ULAN!

bırak hocam takma bunları kafan rahat olsun. YD gider birileri gelir BEŞİKTAŞ bu i.neler n'aparsa yapsın her daim kalacaktır!