Bekir, Bilica Fenerbahçe'de/Selçuk Fenerbahçe'de Kaldı


İki dış, bir iç transferle başladık döneme. Bilica'yı duyurmuştuk buradan zaten, bugün de Fenercell üyelerine giden mesajda açıklanmış Bilica ve Bekir transferi. Bekir'i canlı izlediğimi söylemiştim, çok yetenekli bir savunma oyuncusu. İbrahim Kızıl'a da kapak olsun bu. Bekir artık 3 yıl boyunca Fenerbahçe'nin oyuncusu. Bedavaya oyuncuyu kaybetmekten bıkmıştık artık, biz de bedavaya aldık işte.

Bilica içinse biraz fazla para verdik gibi. 1.5 milyon dolar+Yasin Çakmak transferin karşılığı. Yasin bence Sivas için çok önemli bir transfer. Bilica'nın boşluğunda iş yapabilir. Fenerbahçe'de ilk sene çok iş yaptı fakat bu sene Aragones'in bir türlü gözüne giremedi, forma şansı bulduğu maçlarda da etkili olamadı Yasin ama sağlam defans benim gözümde. Hayırlı olsun Sivas'a.

Selçuk'un sözleşmesini de uzattık. Nerdeyse 1.-1.5 yıl boyunca yüzüne bakmadığımız Selçuk, Aurelio'nun mevkiinde en iyi performansı gösteren isim oldu, biz de ona muhtaç olduk bir anda. Hertha Berlin'den teklif vardı, reddetti onu. 3 yıl daha Fenerbahçe'nin oyuncusu.

Bu seneki faciadan sonra, yerli piyasasında aktif olacağımız belliydi. Mehmet Topuz'dan sonra Bekir ve Bilica'da Fenerbahçe'de. Bu arada Topuz sorunu çözülmezse, Emreciksin ve 4 milyon euro'yu geri alıp, bonservisi Kayseri'ye geri verebiliriz.

0 yorum: