Arda Turan Meselesi


Aziz Yıldırım, Adnan Polat'tan resmen Arda'yı istemiş. Ben haberi okurken yalandır diyordum ama bi derginin açılışında 3 başkanda bir araya gelmiş ve ilerleyen saatlerde Gökhan Zan konusu açılmış biraz soğuk bi ortam oluşmuş ama Aziz Yıldırım'ın Arda'yı istemesi ile buluşma tam bomba olmuş. Arda için 15 milyon euro vermeye hazırım, para pazartesi elinizde olur demiş. Adnan Polat ise güzel bir cevap vermiş "Aziz başkan sen herhalde benim Galatasaray'da başkanlık yapmamı istemiyorsun" diye.

Açık açık söylemek gerekirse Arda, Fenerbahçe için bir hayal. "Ben Fenerbahçe'ye ancak deplasmanlara giderim" diyen ve küçüklüğünden bu yana Galatasaray'da oynayan bir çocuk Fenerbahçe'ye asla gitmez. Bi Emre gibi değil bu çocuk harbi harbi Galatasaray'lı. Galatasaray'ın menfaatleri açısından herşeyi yapmaya hazır olan biri. O kadar ben buraya, şuraya gitmem diyen yüzlerece kişi oldu ama ilk defa biri hakkında bu kadar kesin konuşuyorum. Galatasaray seneye büyük olasılıkla elinde tutamayacak Arda'yı ve Avrupa'ya satacak. Ben eminim ki en sonunda Arda futbolu Galatasaray forması ile bırakacak...

2 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Üstelik Adnan Polat Arda'yı sallama takımlara da satmayacak. Avrupa'da en zirvede kim varsa paraya bakmadan oraya gönderecek.

Süha dedi ki...

tamam biz sallamayız o zaman. siz nesiniz ?