Liverpool 4-4 Arshavin

Babam, aynen Chelsea maçında yaptığı gibi, boşver git yat dedi bana maç öncesi. Fakat Chelsea maçında gözünü kırpmayan, şaşkınlığını; hayret ünlemleriyle ifade eden de oydu. Gol çıkmayan maçtan sonra döndük SporMax'e. 4-4'lük Chelsea maçından sonraki ilk maçımızdı.

''Git yat, yarın okula ben mi gideceğim; SBS'ye 40 gün kaldı. 460'larda sürün sen; Liverpool'un 11'ini soracaklar SBS'de.'' düşüncesinde olan babam; Arshavin'in ilk golü sonrası devre oldu hadi yat dese de pes etmeye niyetim yoktu. 49'da Torres, beni havaya zıplattı. 56'da Benayoun, sıska çocuk, durumu 2-1 yaptı. Tam rahatladım derken, Arsenal'in uzatmalı aşkı Arshavin 67'de 2-2, 70'de 3-2 yapınca aynı Chelsea maçına döndük. Babam yine ''vay be'' naralarına giderken, Torres 2 dakika sonra 3-3 yaptı.


Babam yine şu takıma bak, anasını satayım; hücumda süper takım ama savunmalarında bir halt yok dediğinde son derece haklıydı. Arshavin'in balı tuttu 90'da 4-3 yaptı. Şampiyonluk artık zor derken Benayoun 4-4'e getirdi. Şunlara bak be dedi babam yine. ''Asıl top burda oynanıyor.'' Haklıydı. Sivas maçı üst üste dönen iki toptan birkaç da gol pozisyonundan ibaretti. İki maçta da süper oynayan Liverpool, yine istediğini alamadı. 4-4. Arsenal'in rahat olmasından kaynaklandı bu hırsı.

Fakat ne olursa olsun, Benitez'in birazda savunmaya bakması gerek. Chelsea maçında ilk gol Reina'nın topu içeri alması, 3. gol ise Alonso'nun Lampard'a asistinden ibaretken bugünde 2 golü ceza sahası çevresinde kaptırdığımız toplardan yedik. Arshavin, hayatının topunu oynadı, çok formda. Wenger bir kez daha yanılmadı. Yazık oldu Liverpool'uma. Bu arada İtandje'nin ipi çekilmiş; Cin-Con'a duyurulur.

Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Aurelio, Alonso, Mascherano, Benayoun, Kuyt (El Zhar 86), Riera (Babel 74), Torres.

Subs Not Used: Cavalieri, Dossena, Lucas, Ngog, Skrtel.

Goals: Torres 49, Benayoun 56, Torres 72, Benayoun 90.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Toure, Silvestre, Gibbs, Arshavin, Song, Fabregas, Denilson (Walcott 65), Nasri, Bendtner (Diaby 90).

Subs Not Used: Mannone, Eduardo, Vela, Ramsey, Eboue. Booked: Sagna. Goals: Arshavin 36, 67, 70, 90.

Att: 44,424

Ref: Howard Webb (S Yorkshire).

3 yorum:

Othello dedi ki...

Cin-Con nedir? Antu'ya mi yaziyoruz?

Mustafa dedi ki...

cin-con nedir yapma etme ya. olum yen su egolarını biraz.

Emre dedi ki...

Haklısınız.. Son derece hem de..