Galatasaray'a Dev Kaynak


Galatasaray’da yeni sezonun kadrosunu oluşturma çalışmaları hızla sürerken, gerekli paranın nereden elde edileceği hep bir soru işareti olarak kalıyordu. Küresel ekonomik krizin de tetiklemesiyle ara sıra sekteye uğrayan Aslantepe’nin yapımına bütün hızıyla yeniden başlanırken, yönetimin planı da şekillenmeye başladı. Bir yandan Karl Heinz Feldkamp, diğer yandan da Haldun Üstünel’in yabancı futbolcu arayışlarını sürdürürken, kaynağın rengi de kendini belli etti. Yönetim, yeni bir aksilik olmadığı takdirde nisan ayı sonunda 150 locayı satışa çıkartacak. Beklenen gelir 30 milyon Dolar civarında...

İşte bu para, sezon sonunda gözden çıkartılacak olan Linderoth, Carrusca ve Nonda’nın yerine düşünülen yabancı oyuncuların transferinde kullanılacak. Hatta sorun adam haline gelen Lincoln’ün de, iyi bir teklif gelmesi durumunda gönderilebileceği belirtiliyor. Ayrıca bu ayın sonunda hayata geçirilecek GS Mobile’den de hatırı sayılır bir gelir bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar’ın şu anki listesinde Avusturyalı file bekçisi Gspurning, Boşnak savunmacı Jahiç bulunuyor. Ayrıca Bursaspor’un orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ile devre arasında anlaşmaya varılmıştı. Tüm bu gelişmeler yaşana dursun, beyinlerin bir tarafını, ‘Ya kriz loca satışlarını etkilerse’ endişesinin meşgul ettiği de bir gerçek. Sarı-Kırmızılılar’ın şu anki listesinde Avusturyalı file bekçisi Gspurning, Boşnak savunmacı Jahiç bulunuyor. Ayrıca Bursaspor’un orta saha oyuncusu Mustafa Sarp ile devre arasında anlaşmaya varılmıştı. Tüm bu gelişmeler yaşana dursun, beyinlerin bir tarafını, ‘Ya kriz loca satışlarını etkilerse’ endişesinin meşgul ettiği de bir gerçek.

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Yanlız haber kendi içinde tutarsız bana kalırsa 30 milyon dolarlık bütçesi olan takımın listesi bu şekilde olmaz. Ha transfer politikası genç ümit vaadeden oyuncular üzerine ise Fransa ve Hollanda'yı taramakta fayda var. Hele geçen bir gazetede gördüğüm Mamadou Sakho haberi gerçek olsa zil takar oynarım. 7-8e alında 2 senede 15e satılabilecek bir potansiyeli war.