Arda Turan Doping Sorunsalı


Bi doping olayıdır gidiyor. Bazı haberler okudum ama bi türlü bi şey anlamadım. İşin aslını astarını bilen var mıdır? Arda Turan'ı cokertme, bitirme planı falan mı bu?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

arda ekim 20008de tff ve fifadan izin alarak kortizon kullanmış, normalde bu doping kapsamındaymış ama izinli oşduğu için bir sorun yok. Sorun fifa ve fbli taraftarlar yüzünden çıkıyor. fenerliler tffyi fifaya şikayet ediyor ardaya ceza vermediler diye. fifa hukuk kuruluda sağlık kuruluna sormadan soruşturma açıyor. Ardayla ilgili bir sorun yok yani herşey legal, aynen söylediğin gibi ardayı bitirme planının bir parçası bu.

babür dedi ki...

onu kimin sporcularına kullandırdığını herkes iyi biliyor..arda yı harcama kampanyası başlatan medya ya duyrulur size en iyisini aziz yıldırım yapıyor suratınıza küfrederek,sizde yarabbi şükür deyip yalıyorsunuz o küfürleri..size layık olanda ondan fazlası değil..

CaRtMaNtR dedi ki...

fenerasyon aman pardon federasyon bile bu şikayetten rahatsız olduğuna göre olay aziz yıldırımın bilgisi dahilinde gerçekleşen bir şikayet değil sanırım.