Willie "The King" Solomon Geri Dönüyor


Sezon başında NBA'de oynamak istediğini belirterek sarı-lacivertli takımdan ayrılan ve Toronto Raptors ile sözleşme imzalayan Solomon, Jose Calderon ve Roko Ukic'in arkasında yeterli süreyi bulamamıştı. Toronto'da antrenör Sam Mithcell ile anlaşamayan Solomon'a, Mitchell'in takımdan ayrılmasının ardından antrenör Jay Triano tarafından da yeteri kadar şans verilmemişti.

Yaşadığı sorunların ardından Toronto'dan takasla Sacramento Kings'e giden Solomon, forma giydiği 5 maçta 5.2 sayı ortalaması yakaladı. Takımın asıl oyun kurucusu Beno Udrih'in sakatlığında Solomon'a ihtiyacı olan Sacramento, mali kriz nedeniyle bazı oyuncularını elden çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde Drew Gooden'ı gönderen Sacramento'nun, Solomon'un sözleşmesini de karşılıklı olarak feshetmeye hazırlandığı öğrenildi.

Bu aşamada devreye giren Fenerbahçe Ülker'in, yıldız oyuncuyu tekrar takıma kazandırmak için uğraş verdiği, aradaki küçük pürüzlerin giderilmesi durumunda Solomon'un yakın zamanda Fenerbahçe Ülker'e geri dönebileceği belirtildi.

Fenerbahçe Ülker formasıyla 2 şampiyonluk yaşayan Solomon, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ‘King Solomon' (Sultan Süleyman) olarak çağrılıyordu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

solomon dönerse fenerbahçe şampiyon olur.

Adsız dedi ki...

KK dan her aldığınız haberi doğru sanmayın milleti yanıltmayın

Mustafa dedi ki...

her tarafta yazılıp çizldi biladerim. bizde donerse ii olur diye duyurduk işte, fazla problem etme. bayadır yoktun geri dondun.