UEFA Kupasında Çeyrek Final Eşleşmeleri


Can Bartu hocamız Lucescu vs Gerets eşleşmesini çekti. Lucescu'nun takımı çok iyi oynuyor. Gerets'in takımında da toparlanma var. İlk maçı Shaktar alır ama Marsilya rövanşta kendi evinde turu geçmek için varını yoğunu ortaya koyar. Ortada bir maç ama bence Marsilya tur atlar. İzlediğim Ajax maçında hiç oynamadan tur atladılar çünkü karşılarındaki rakip onlardan da kötü oynuyordu. Ligde ki performansına dayalı Marsilya dedim.

Galatasaray'ı 10 senede bir kere olur denen bir geri dönüş ile yenerek tur atlamıştı. Karşısındaki rakip Petrov, Robinho, Elano gibi futbolcuları olan M.City. Arap trilyonerin takımı ligtede bir türlü toparlanamadı o patlayıcı etkiyi gösteremedi. Az kalsın Aalborg'a eleniyorlardı. Benim favorim Hamburg ama City'de fazla yabana atılacak bir takım değil.

PSG zar zor Braga'yı eliyerek çeyrek final bileti almıştı. Rakibide 88. dakikada Metalist'e gol atarak çeyrek final biletini aldı. Bu sene Kiev'i fazla takip edemedim ama PSG fena top oynamıyor. 2. maçın Kiev'in sahasında olması PSG için kötü olmuş. Kiev tur atlar.

Bremen-Udinese eşleşmesi bol gollü geçer. Bir tarafta Mesut Özil bir tarafta Gökhan İnler. Eğer Bremen ilk maçta 2-0'lık bir galibiyet alırsa turu geçebilir. Aksi takdirde benim favorim Udinese çok iyi top oynuyorlar. Geçen senenin şampiyonunu elediler.

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

WERDER BREMEN - UDINESE / HAMBURG - MANCHESTER CITY
PSG - DINAMO KIEV / SHAKHTAR DONETSK - MARSILYA

FİNAL EŞLEŞMESİ

1. TAKIM: PSG - DINAMO KIEV / SHAKHTAR DONETSK - MARSILYA
2. TAKIM: WERDER BREMEN - UDINESE / HAMBURG - MANCHESTER CITY

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tahminim;

shaktar-hamburg-kiev-bremen