Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final Eşleşmeleri


Villareal-Arsenal eşleşmesini gördüğüm an 2006'da Riquelme'nin kaçırdığı penaltı golü aklıma geldi. Zor bir eşleşme. Arsenal bu aralar toparlandı fenada oynamıyorlar. Villareal'in de durumu iyi. Ortada bir maç olur. Villareal ilk maçta 2-0'lık bir skorla Arsenal deplasmanına giderse tur atlar. Aksi takdirde Arsenal'in avantajı daha fazla. Arsenal bir adım önde.

Manchester diğer ekiplere göre çok iyi bir kura çekti. Buraya kadar gelen bir takımın güçsüz olduğunu kimse düşünmez zaten. İlk maçta işi bitirir M.United. Bu senede kupa ile dönerse 1994'ten sonra ilk kez 2 sene üst üste CL'yi kazanan takım ünvanını alacak.

Süper bir karşılşma bizi bekliyor. Liverpool vs Chelsea. Liverpool'dan bi gıdım haz etmem oynadıkları oyun ortada. Chelsea'de Hiddink'in gelişi ile muhteşem bir ivme yakaladı. Drogba'nın formu gözlerden kaçmıyor. Benim için Chelsea bir adım önde ama turu atlıyacak taraf Liverpool olur.

Bayern Münih başkanı Karl Heinze Rummenige'nin kurada Barcelona'yı çektiklerinden sonraki yüz ifadesi fotoromanlardan kaçmamış. Münih'in işi gerçekten çok zor. Klose'de sezonu kapattı. Bu sene kupaya gözünü dikti Barça elenmesi mucize olur. Messi-Eto'o-Henry şeytan üçgeni her takımı korkutur başkanım...

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

M.UNITED - PORTO / VILLARREAL - ARSENAL
BARCELONA - BAYERN MUNIH / LIVERPOOL - CHELSEA

FİNAL EŞLEŞMESİ

1.TAKIM: BARCELONA - BAYERN MUNIH / LIVERPOOL - CHELSEA

2. TAKIM: M.UNITED - PORTO / VILLARREAL - ARSENAL

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tahminim;

arsenal-manchester-liverpool-barça

Mehmet Dinler dedi ki...

Liverpool lige verdiği önemi, buraya da yansıtabilirse Barca, Chelsea falan dinlemez finale gider...