Mustafa Hoca Şampiyon Yap Bizi: 3-0


Üst üste 4. galibiyetimizi aldık ve puanımızı 48'e yükselttik. Trabzon-Galatasaray maçından çıkacak bir beraberlik şu durumda bizim açımızdan çok çok iyi olacak. Fabian Ernst siftah yaptı, Ekrem ve Holosko attı golleri. Maçın sonuna kadar rakip kaleyi yokladık. Attığımız üç gol dışında kaçırdığımız en az 4-5 net pozisyon daha var. Ankara eibi deplasmanda oynasada ilk yarı katı bir savunma yaptı ama ikinci yarı daha fazla direnemediler Beşiktaş ataklarına ve sonucunda kalelerinde 3 gol gördüler.

Beşiktaş, rakip kalede büyük baskı kurduğu karşılaşmada aradığı golü bir türlü bulamayınca, Mustafa Denizli 60. dakikada iki değişikliğe birden gitti. Yusuf ve Holosko'yu oyuna alan Denizli, Delgado ve Nobre'yi yanına çağırdı. Siyah-beyazlılar bu değişikliklerden dört dakika sonra golü geldi. Bu golde Yusuf ve Holosko'nun da payı büyüktü. Beşiktaş'ın ikinci golünde de asist Holosko'dan geldi. Slovak yıldız son golü de kendisi atarak güzel futbolunu taçlandırdı.


Haftaya Sivas deplasmanına gidiyoruz. Dananın kuyruğu kopacak. Galibiyet ile döndüğümüz an şampiyonluk bizimdir bu kadar açık ve net. Galatasaray ve Fenerbahçe ile kendi evimizde oynadığımızdan fazla problem etmiyorum. Allahım 6 sene sonra ilk defa heyecanlıyım bu kadar çok takıma güveniyorum. Taraftarda artık inanıyor takıma, maçtaki tribün şovlar enfesti...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mustafa hoca değişiklikleri biraz daha geç yapsa maç giderdi. holoso'yu yedek bırakmasına anlam veremiyorum. delgado'nun olmadığı zaman diliminde bu takım daha iyi oynuyor.