Mersin İdman Yurdu vs Tarsus İdman Yurdu

Pazar günü Mersin'de yer yerinden oynayacak lider Mersin İdman Yurdu'muz takipçisi Tarsus İ.Y'nu ağırlıyacak.Pazar günü tamamen dolu tribünler önünde oynanması beklenen maç saat:13:30'da başlıyacak.Maç saati havanın güneşli olması bekleniyor.Tüm şehir nefesini tuttu bu maçı bekliyor...

Mersin İdman Yurdu teknik heyeti ve futbolcuları galibiyetten emin görünürken Tarsus cephesi ise maçdan en az bir puan almak niyetinde olduklarını belirttiler.

Maça büyük bir ilgi olması beklenirken Mersin tribünlerinde taraftarların özel şovlar hazırladıkları öğrenildi.Tarsus taraftları ise Tarsus'un çeşitli yerlerine astıkları afişlerle takımına seyirce kalma haydi Mersin'e diye kampanya başlattılar.Tarsus İ.Y yönetiminin aldığı karar gereği tüm taraftarlar otobüslerle Mersin'e getirilecek ve stata toplu halde giriş yapılacak.

Maçın bilet fiyatları Kapalı tribün 10 ,maraton 5, kale arkaları ise 1 lira olarak belirlendi..Maç saat 13:30 da başlıyacak ve maç saatinde hava az bulutlu 15 derece olacak.

Haydi Büyük Mersin İdman Yurdu taraftarı takımın seni bekliyor tribündeki yerini al şampiyonluk yürüyüşünde takımının yanında ol...

Oradayız..

3 yorum:

Sinan Yılmaz dedi ki...

Mersin İdman Yurdu takımını sürekli takip ediyor. Ve Football Manager adlı oyunu oynuyorsanız.
Sizden Türkiye ligi datası için yardım almak isteriz. Tabi arzu ederseniz.

sinan_h.a-y@hotmail.com eklerseniz konuşmak isterim sizinle.

Mustafa dedi ki...

tabikie yardımcı olurum hemde büyük bir zevkle. msninizi ekledim ;)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Tamam teşekkür ederim. Bu ara pek online olamıyorum hastayım. Mutlaka konuşuruz bir ara. Görüşmek dileğiyle...