Mersin İdman Yurdu vs Bucaspor


Mersin'de nefesler tutuldu maç bekleniyor.İki takımda maçı kazanmak için mücadele edecek.Kırmızı lacivertli takımımız galibiyetten emin liderliği almak için maçın son düdüğünü bekliyor.Taraftarın maça yoğun ilgi göstermesi beklenirken taraftar grupları maç için özel tribün şovları hazırlıyor.

Mersin İdmanyurdu'muz tesislerinde yaptığı kısa idman ile maç saatini beklemeye başladı.Aynı tesisde biz dinlenirken Bucaspor'un gelip idman yapmasıda ilginç bir andı.

Bucaspor'da iki forvet oyuncusu Mehmet Battal ve Türker forma giyemecekken Mersin İdmanyurdu'nda tek eksik sakat olan Veysel.

Mersin İdmanyurdu taraftar grupları maçdan önce şehirin değişik noktalarında toplanıp stada toplu halde gelecekler.Radikal Şeytanlar Beşyol parkında sabah 10:30'da toplanırken ,Kırmızı Şeytanlar Pozcu Akbank önünde ve stad yanında ki dere kenarında yine saat 10:30'da toplanacaklar.

Kırmızı Şeytanların çok güzel bir kareografi hazırladıkları öğrenilirken radikkallerin ise 33.dakikada şov yapmayı planlıyorlar.
Bucaspor'un taraftarlarının da 4 otobüsle Mersin'e gelerek takımlarına sahip çıkacakları öğrenildi.

Maçın başlama saati 13:30 olarak belirlenirken maça Mersinlilerin büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Mersin İdmanyurdu yönetimi haydi maça başlıklı bir davet yaparken stadda özel ses düzenleri ve şovlarının yapılması bekleniyor.
Alırsak maçı Buca'nın 2 puan önüne çıkıp rahatlayacağız. Yine oradayız. Zafer'in durumu belii değilmiş geçen hafta Beykoz maçında yoktu, antremanda ısınırken sakatlanmıştı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

buca ile miy el el ele bank asyaya çıkar arkalarından 3. takım olarak play-offlardan tarsus gelir. bank asyadan sakarya, malatya ve erciyes düşer. zamanında süper ligde bulunmuş takımlar. hey gidi hey...

neverLander ® dedi ki...

@mustafa

mersin'de mi oturuyorsun hocam?

Mustafa dedi ki...

evet hocam mersinde oturuyorum.

Adsız dedi ki...

bucaladık beyinleriiii

Papasito dedi ki...

FORZABUCA !!!

Mustafa dedi ki...

baba oynamadan maç aldınız ama helal olsun zor deplasmandada 3 puan çıkarmayı bildiniz. bide sizin 43 numara taraftara falan hareket yaptı çıkışta almışlardır herhalde aşşagıya.

neverLander ® dedi ki...

mersin'den blog yazarı olmasına sevindim, ben de mersin'de oturuyorum.

cevap geç oldu, kusura bakma hocam. kolay gelsin, iyi yazılar.

Mustafa dedi ki...

msnini bırak konusalım, tanısalım.