Meira Gitti, Orhan Şam Geldi?


Şam'ın büyük ihtimalle gelecek sezon Galatasaray forması giyeceği iddia edildi. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hacettepespor'un genç kaptanı Orhan Şam gelecek sezon Galatasaray forması giyecek.

Son dönemde savunmasında büyük sıkıntılar yaşayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın ilk hedefinin Hacettepespor'un 23 yaşındaki kaptanı Orhan Şam olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın bu sezon başında da renklerine bağlamak istediği ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle bunu başaramadığı Orhan Şam'ı gelecek sezon için kadrosuna katmak istiyor. Bonservisi Gençlerbirliği'nde olan ve 2 sezondur Hacettepespor'da kiralık olarak forma giyen Orhan Şam'ı, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde görev yapan ve genç oyuncuyu yakından tanıyan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın özellikle istediği ifade edildi. Bülent Korkmaz'ın konuyla ilgili olarak, Hacettepespor'da teknik sorumlu olarak göreve başlayan Ergün Penbe ile görüştüğü ve Orhan Şam ile ilgili son bilgileri aldığı öğrenildi. Ergün Penbe'nin de Bülent Korkmaz'a genç oyuncuyla ilgili olumlu bilgiler verdiği kaydedildi.

Beşiktaş'ın da yakında istediği Orhan Şam ile de prensip anlaşmasına varan Galatasaray'ın sözleşmesi 2011 yılında sona erecek genç oyuncuyu transfer edebilmesi için İlhan Cavcav'ı ikna etmesi gerekiyor. A Milli Takım hariç milli takımın bütün kademelerinde forma giyen ve 76 kez milli olan Orhan Şam, savunmanın sağında ve ortasında görev yapabiliyor.



Galatasaray'da Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti. Galatasaray, Portekizli savunma oyuncusu için, milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Rusya'nın Zenit Petersburg Kulübü ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştı. İki kulüp yöneticileri bu transfer için el sıkıştı ve son noktayı koydu.

Bu gelişmelerin üzerine telefonla ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Meira transferiyle ilgili resmi açıklamayı kısa bir süre içerisinde yapacaklarını söyledi.. Sezgin, sarı-kırmızılıların Hamburg'la oynayacağı UEFA Kupası karşılaşması için Meira'nın Almanya'ya götürülüp götürülmeyeceği ilgili sorumuza ise şu an bu konu netlik kazanmadı demekle yetindi.


1 yorum:

kutay dedi ki...

yıllarca sag bek sıkıntısı yaşa, cihanlarla oyna, sonra gel seneye oluşacak kadroya bak:
uğur-sabri-serkan kurtuluş-orhan şam-hatta hasan şaş