Kral Böyle İstedi


Sabahki Clippers-Cavaliers maçı beklenmedik derecede süper bir maç oldu. Clippers son çeyreğe 17 sayı fakla önde girmesine ve çeyreğin birkaç dakikası geride kalırken 19 sayı farkı yaklamasına rağmen LeBron bir anda karşılarına dikilip maçı Clevland'a getirdi. Kral'ın performansını istatistiklere yansıtırsak; %43'le 32 sayı 13 ribaunt ve 11 asist. Tabii Kral'a son çeyrek dahil neredeyse hiç yardım gelmediğini, başka kimsenin maçı tınlamadığını da eklersek gerçekten müthiş bir performans oluyor.

Bu maçın ilginciyse Mo Williams'dı herhalde. 2/8'le üçlük Mo, bu üçlükleri maçın en kritik noktasında attı. Birinci üçlük son çeyrekte Cavs'a beraberliği yakalatan üçlüktü. İkincisiyse zaten maçı kazandıran basket oldu.

Clippers, yine klasik oyununu oynadı. Oyuncuların top paylaşmamazlığı bu kadar yetenekli bir kadronun batının diplerinde kalmasına neden oluyor? Camby ve Kaman dışında takım arkadaşları üzerinden oynamak isteyen oyuncu yok. İkisinin de uzun olduğunu düşünürsek durum daha da vahim. Zach Randloph'un da artık onlardan birşeyler öğrenmesi şart. Son hücumda, daha süre varken, çok uzaktan bir airball attı. Napmaya çalıştığını çözemiyorum? Çözemiyoruz?

0 yorum: