Kemal Kılıçdaroğlu#2


Kafama estimi bi şeyler karalıyorum siyaset hakkında. Şimdi gezerken Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni bir dosya ile gündeme geldiği yazıyor. Gerçi kendisi daha Serdar Kepenk kimdir sorusunun cevabını alamadı Kadir Topbaş'tan. Sevgili Kemal bey dosya aça aça bir hal oldunuz. Şurada 1 hafta sonra seçim var. Bütün herkes biliyor yolsuzlukmuş cartmuş curtmuş. Onlarla uğaşma. Git gez projelerini anlat. Şimdi Melih Gökçek haberi gördüm. Kendine ait bir sitesi varmış. Orada projeleri yazıyordu. Eğer kazanıp 5 sene yatmayıp o projeleri hayata geçirirse çok şey kazanır Ankara. Sen çamurla-çöple uğraşacağına projelerini anlat karış karış gez İstanbul'u. Rakibin her tarafta metrobüs açılışları yapıyor sen dosya açıyorsun iki de bir. Sende biliyorsun Melih Gökçek'den sonra bu adamlar televizyona çıkmaz.

Senin ismin ve İstanbul Büyükşehir adayı gösterilmen ile partinin oyları arttı ama ben inanmıyorum Kadir Topbaş'ı geçebileceğine zaten baya fark var ve şurada 1 hafta kalmış. Ankara'da ki seçim savaşı bir başka. 3 partinin adaylarda dip dibe yarışıyor. Son zamanlarda MHP adayı Mansur Yavaş önde gidiyormuş. Melih Gökçek ve Murat Karayalçın rakibinin bu kadar dişli olduğunu düşünmüyorlardı herhalde. Bence orada da son dönmece girilirken Melih Gökçek kazanr. CHP 3 büyük ilden sadece İzmir'i alabilir. Deniz Baykal'da oturur ağlar keşke Ankara'da Kılıçdaroğlu'nu Melih Gökçek'in karşısına koysaydım diye.

CHP'nin diğer bir yanlışıda takışıp Mustafa Sarıgül'ü kaybetmesi oldu. İnanıyorum bu büyük başkan Şişli'de bu seçimde rekor oy alacaktır. Bu seçimde de başarısızlık olursa Deniz Baykal ne zaman gidecek diye konuşulmaya başlar aynı son seçimlerdeki gibi. O adam CHP'nin başında oldukça CHP muhalefet partisi olmaya devam eder. Mustafa Sarıgül genel başkanlığa çok yakışır...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

your blog is very nice......

please visit my blog:
http://noweasymoney.blogspot.com