İspanya-Türkiye Maç Sonrası: 1-0


Ne yazayım bilemiyorum. Bu kadar kötü İspanya belki bi de çarşamba günü görürüz. Zaten o maçıda alamazsak Afrika falan bizim için hayal olur. Maça hızlı başladık. Deplasmanda bu tip pozisyonları atacaksın kardeşim derler adama. Nihat'ın kaçırdığı o gol halen kendisinin hazır olmadığının resmidir. Semih'in şutunada iyi uzandı Cassilas. Bi de Tuncay'ın araya atıp Arda'nın ayağından aştığı top dışında başka pozisyonumuz yok. Son dakikaları saymazsak İspanya'nın da kalemize fazla pozisyonu yok. İspanya maç boyunca iki duran top kullandı birinde golü buldular. Ramos'u arkada bir anda unutunca olan oldu ve golü yedik. Elimiz boş dönüyoruz Türkiye'ye. Bir galibiyetle bizi sevindirseler ne vardı be.

Ramos'a ayrı paragraf açmak istiyorum. Benim karşımda da İbrahim Üzülmez olsaydı bende bütün maç boyunca kral olurdum. Bunun üstüne başka bi şey yazılmaz herhalde. Diğer maçta İbrahim Üzülmez'i oynatma kararı almaz herhalde hoca. Emre Aşık'ı bu maçta çok beğendim. Tuncay iyiydi. Semih çıkana kadar ki sürede iyiydi. Arda ve Emre ikilisi maç boyunca ortalarda pek gözükmediler. Semih çıktıktan sonra direk soyunma odasına gittiğine göre bir sakatlığı vardı. Yoksa o dakikada Semih'i çıkarmak aptallıktan başka bir şey değildi bana göre. Şöyle bi durum daha var. Gökhan Ünal'ı almakta biraz geciktik. Kendi kendime maç boyunca bi adam eksik diyordum sonradan girince bu kişinin Sabri olduğunu anladım. Girdiği anda babamla beraber bi tane atar kral olur şimdi ibne dedik. Hiç değilse düşük temposu olan maça hareketlilik getirirdi ilk 11 başlasaydı ya da erken girseydi. Neyse kendi evimizdeki maçı alırsak herşey bizim için iyi olur. Bosna deplasmanda Belçika'ya tecavüz etmiş. Puanını 9'a çıkararak önümüze geçtiler.

3 yorum:

Confeng dedi ki...

Gökhan Gönül savunmada etkili Sabri atakta. Şu sağ bekte ikisinin karışımı bir oyuncu olsa...

Mustafa dedi ki...

geçen sene falan gökhan o tip oyuncuydu ama nolduysa anlamadım hucumdaki etkinliğinden eser yok artık.

CaRtMaNtR dedi ki...

her şeyi geçtim şu memlekette deli iboyu geçebilecek ikinci (balta stoper oynamasa ilk tercih sol bekte oydu o neden ikinci diyorum burda) isim çıkaramıyor muyuz.