Hey Gidi Suns...


Nash'in 2. döneminin ilk iki senesindeki basketbol neydi öyle? Bütün ligin tozunu attırırlardı. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyorlardı. İlk senelerinde -o yılı şampiyon kapatacak olan- Spurs'e tosladılar. İkinci senelerinde Amare'nin geçmek bilmeyen sakatlığı darbe indirdi Suns'a. Bu iki yılı MVP'yle geçen Nas'in yaşlılığı hissedilmeye başlandı sonra, takımda ego sorunları ortaya çıktı. Shaq falan derken olmadı işte.

Bu sezonsa NBA Live 2007'de kursak 82 maçı da kazanabileceğimiz bir kadro vardı Suns'da. Nash, Amare, alışmış bir Shaq, J-Rich, Barnes, Hill, Barbosa falan ama olmadı işte. Müthiş eğlence Suns'ın ışığı çabuk söndü. LeBron'un 34-10-13'le triple-double yaptığı bir maçtan sonra Play-Off şansını bir mucizeye (Dirk, Terry ve Kidd'in aynı anda sezonu kapaması gibi bir mucize) bıraktı. Nash'in olduğu bir takımı ilk kez draft kurasında göreceğim için içim burkuluyor. Umarım bırakmadan önce Suns'dan ayrılıp bir şampiyonluk görür...

2 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

t-mac, nowitzki, kidd gibi adamlar dahi şampiyonluk göremememişse fazla da abartmamak lazım bence..

Scatterbrain dedi ki...

"nash'in 2. suns döneminin ilk 2 yılı" desek daha doğru olur. amacım sadece bir düzeltme, yanlış anlamazsın umarım.

suns ise nba tarihinde birçok dönemde kalbur üstü oyunculara sahip olup da şampiyonluğa aç kalmış bir takım. bu sebeple kendilerini biraz şanssız bulup, extra sempati duyarım. g.state warriors ise ayrı bir facia.
ben de ölmeden bi suns şampiyonluğu görmek istiyorum açıkçası. carter'ı alsınlar, deplasmanlara da gideyim!