Hamburg: 1 Galatasaray:1


Fazla bir şey yazmak istemiyorum kafam halen Emre Aşık'ın kırmızı kartında, gerçi golü on bir kişiyle yedik ama olsun. Bülent hocayıda tebrik ediyorum Türkiye'nin en iyi stoperini yarattığı için: Harry Kewell. Helal olsun 40 senelik stoper gibi oynadı son dakikalarda Hakan Balta'dan daha az hata yaptı, topları tam zamanında kesti. Bu maçın adamı kesinlikle Kewell'dır. Lincoln'e söyleyecek bir söz bulamıyorum bu kadar önemli bir maçta gevşek tavırları ile Galatasaraylıların gönlünde taht kurdu. Bülent hoca ile arası ne zaman düzelir allah bilir. Hasan Şaş'ta top tutmayı unutmuş arkadaş. Volkan'ı bu maçta beğendim. Arda yine işini çok iyi yaptı. Gerçekten Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri hatta bence en iyisi. Topu kontrollü, çalımları vs çok iyi gerçekten. Sabri'de kademe bilgisini geliştirmişe benziyor. Mehmet Güven'in kafasını öpüyüm Benjamin'in vurduğu topa kafa uzatmasa ikiyi yemiştik. Ayhan'ın golü çok güzeldi sanki teknik bir golcü gibi ayağının dışı ile muhteşem vurdu, helal olsun sana. Evimize avantajlı bir skor ile dönüyoruz, buradan turu verirsek yazıklar olsun...

Ha bu arada Nonda allah belanı versin bi adam 1 senede top oynamayı unutur mu ya. Şu son dakikalardaki Ümit'in gol ile biten pozisyonunda stoperin kendisi düştüğünü gördüm kesin yanlışım vardır ama.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

nonda gercektende futbolu unutmus. kewell cok buyuk oyuncu. burada isi bitiririz.

Adsız dedi ki...

mehmet guven hic sırıtmadı, ayhan gorevini yaptı. meiranın gidişi cok kotu oldu. samiyendeki macta kewell stoper oynasın. semih kayayı oynatmayı dusunuyorsada hafta sonu lig macında denemesi lazım.

Adsız dedi ki...

bende nondaya bulabilecek bi soz bulamadım. ileride yalnız kaldı diyecem ama gecen sene tek forvet olarak oynuyordu. lincoln cıktıktan sonra takımda bitti zaten. bulent hoca ile arası ne zaman duzelir allah bilir.

Adsız dedi ki...

bu yazıdan sonra söylenecek hic bir şey aklıma gelmiyor herşeyi tüm acıklığıyla anlatmışsın eline yüreğine sağLık