Diego Alfredo Lugano Moreno


Lugano babos Uruguay'ın, Paraguay ile oynayacağı maç için ülkesine gitti. Halen Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaması akıllarda soru işareti. Benim için çok iyi stoperdir. Artı bir özelliğide golcü olması zaten. Geçen seneki İspanya Gol Kralı'ndan fazla golü bulunuyor. Lazio, Villarreal ve Brezilya’dan eski takımı Sao Paulo’nun yakın ilgi gösterdiği ve üç kulübün yetkililerinin, Lugano’nun peşinden ayrılmadığı gelen haberler arasında. Çok iyi oyuncu Fenerbahçe Lugano'yu kaybederse onun gibi biri ile bu mevkiyi kapatması lazım. Aksi takdirde defansın göbeği daha beter olur.

La Nacion Gazetesi, Lugano’nun Fenerbahçe ile anlaşma yapmamasının ardındaki tek gerçeğin para olduğunu belirtti. Sarı-lacivertli kulübün diğer oyuncularına indirim yapmasına rağmen Lugano’yu kaybetmemek için ücretini artırmayı kabul ettiği bildirilen haberde, Uruguaylı yıldızın 4 milyon euroda direttiği ileri sürüldü. Lugano’nun birçok talibi bulunmasını koz olarak kullandığını kaydeden gazete, Uruguaylı oyuncunun Fenerbahçe’nin istediği parayı veremeyeceğini bildiğini, bu yüzden başka kulüplerle görüştüğünü ifade etti.

Bu arada, Real Madrid’in de İtalyan defans oyuncusu Cannavaro’nun önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağı için Lugano’yu transfer listesine aldığı, bu oyuncunun menajeri Figger ile temasa geçtiği öğrenildi.

1 yorum:

10 dedi ki...

real madrid mi uçmuşlar yahu.