Barış Özbek


Barış Türkiye'de oynamasına rağmen Almanya Milli Takımını seçti. Şu anda kendisi Ümit Millilerde oynuyor ama gelecek zamanlarda A Milli Takıma kadar yükseleceğini zannetmiyorum. Galatasaray'a geldiğinden belli çok yol katetti. Ben isterdim Türk Milli Takımını seçmesini. A Milli'ye kadar yükseleceğinede tüm içtenliğimle inanıyordum. Kendi seçimidir saygı duymak lazım. Son olarak Barış, Türkiye'de Türk Milli Takımı için oynamak istiyorum diye bi şeyler dedi diye hatırlıyorum. Doğrulundan emin olan yorum bölümüne haber linkini bırakırsa çok güzel olur.

Şimdi gezinirken denk geldim İnternet spor'da Barış Özbek'in Almanya'yı seçmesi konusunda bir haber yayınlamış. Altta Karakopat diye bir adamın yorumlarını şaşırarak okudum. Sizlede paylaşayım;

ya bu bisey degil daha. bende gurbetciyim, almanyada yasiyorum, bu baris gecenlerde yine bir röportajinda keske damarlarimda alman kani dolassaydi, o zaman tam gercek alman olurdum demis. bu barisi burada herkes biliyor, karektersizin önde gideni, kisiliksiz bir insan, menfaatci, yalancinin önde gideni, kendi cocukluk arkadaslari bile lanet okuyorlar ona. alman cocuklariyla devamli gezermis okulda ,türk cocuklarinida ispiyon edermis müdüre devamli. onun yüzünden bircok cocuk okullarindan kovulmus, sonder schule denilen bir okula yollanilmislar hep. anlayacaginiz bu baris özbek iyiki sanli türk milli takimi formasini giymiyor. zaten gs dede ortaligi devamli bu karistiriyormus, lincolnü fisekliyormus. herif resmen bizansli yahu.


türkiyeyi sevmiyorki, cocuklugunda bile türk cocuklarla oynamazdi, varsa yoksa almanlar onun icin devamli ön plandaydi. hatta türkceyi bile anne baba baskisi nedeniyle azbucuk ögrendi. türkiyeye gelme nedenide 3.ligde oynamak istememesiydi. cünkü essen de oynarken asla 1.ligin üst düzey bir takimina transfer olamazdi. gs bir transfer teklifi yapinca piyango vurmus gibi oldu. hemen zipladi cimboma. simdi azbucuk ismini duyurdu, artik baris gs de son haftalarini yasiyor, sezon sonu yemin ederimki yolcu, hemde werder bremene gidiyor. mesut özilin aklini celen, türk milli takimina gelmemesi icin onu fisekleyip milli takimimizi devamli kötüleyen baris özbektir. bunlari ispat etmeyede hazirim. ben bochumda oturuyorum ve barisin ailesini, cevresini devamli arastiriyorum. baris kackere burada spor programlarinda, türkiye ligini sadece basamak olsun diye sectigini söyledi, tek hayalinin almanya bundesligada üst düzey bir takimda oynamak oldugunu, alman milli takiminda oynamak istedigini söylemisti


Bunlar önemli iddaalar. Sezon sonunda göreceğiz Bremen falan gidecek mi bakalım...

9 yorum:

kaptan dedi ki...

harbiden muthis iddaalar bunlar. oyuncular bu barısın ne mal oldugunu bilmiyorlar mı? yonetim niye suskun o zaman. demek ki caktırmadıgına gore baya sinsiymis bu barıs.

güray dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
kutay dedi ki...

bir internet sıtesınde haber altına yazılan yoruma niye bu kadar itibar ediyoruz?
şu yorumda doğrulugu kesın tek sey var barış'ın türkiye lıgını basmaak olarak gordugunu soylemesi. herhalde 3 büyüklerdeki futbolcuların yüzde 80'i burayı basamak olarak görüyordur. barış durust davranmıs en azından..

Kerem dedi ki...

bunlara önemli iddialar denmez. bunlar önemli iftiralar. ve siz dostum, "karatopak" adlı ne idüğü belirsiz birisinin hiç bir yere dayandırmadan ortaya attıklarını sanki barışın yakın bir arkadaşı (serkan çalık mesela) ya da eski bir hocası söylemiş gibi alıp da buraya yapıştırmışsınız. şık olmamış. ayrıca "biy" kurallarına göre yorumları modere etmeniz gerekiyor. "o.ç." hakeretini de yayınlamanızı da ahlak dışı buluyorum. bakın siz tek bir kötü kelime yazmamışsınız, ama sayfanıza yapıştırdığınız metin ve alttaki yorum, suç teşkil ediyor. bunu farkında mısınız?

harry dedi ki...

Beyler adamini bir bir idaa´da bulundu diye bunlara kanmayalim. Gecende bende Baris´in ALman Programindaki aciklamalarini gördüm ve orda Almanya´yi secmesinin sebebi olarak Alman Futbolun onun gelisiminde büyük katkisi oldugunu ve bundan dolayida Almanya´yi tercih ettigini söyledi. Öbür taraftan neden 70 milyonluk Türkiye 3-5 Milyon gurbetciden devamli medet umar, bunu sorgulamak lazim. Neden bu 70 milyon Almanya´da yasayan 3 milyon kadar 200 bin amatör futbolcu yetistiremiyor. Sorgulanmasi gereken bu.

Adsız dedi ki...

çok iğrenç iddialar. inanmıyorum

Mustafa dedi ki...

@kutay
tartışma adına koydum bu yorumları.

@aman kaptan
ben yayınlamadım o yorumu hatta şimdi dikkatimi çekti. gözümüzden kaçmış kusura bakmayın.

CaRtMaNtR dedi ki...

Bana pek doğru gibi gelmedi ayrıca yazın sözleşmesi hala devam ettiğiden gitmek isterse en azından 4-5 milyon kazandırıp gidecek diye umuyorum .

kocero dedi ki...

Bunu yazan tam bır pıslıktır! ben barısın arkadasıyım! ve bende türküm! Barısı en kısa zamanda türkiye a milli takımında görecegiz! bunu yazana da birtek kelimem var!iyi bir ınsanı burda baska insanlara karsı kötülüyorsun! baris süper birisi!