Uydurma Transfer Haberleri: #1

Canım sıkılıyor. Sırf ayağımı sakatlarım diye -ki 3 günde 4 kez burktum- okula gitmedim. Yarın maçım var. Gaziantep Küçükler Final maçı. Gerçi tüm gün gezi var diye gitmedim okula. Evde SBS'ye hazırlıktan sonra internete girerim dedim, babam problem çıkarmadı. Canım biraz Fotomaçcılık oynamak istedi. Bi haber sallayım dedim. Lütfen iyi olmuş ya da şöyle olmalı deyin, yorum bölümünü boş bırakmayın.

Asrın Bombası: Ronaldinho Trabzon'a Çok Yakın

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, dün gece oynanan Milan-Werder Bremen maçı için İtalya'da idi. ''Kimmiş bu Mesut, bir canlı izleyelim hele.'' diyen Sadri Şener, protokoldeki yerini aldı. Maçın başladığı sırada Milan'ın kurmayları Ronaldinho'dan pişman olduklarını, istedikleri verimi alamadıklarını belirttiler. Ve Beckham'ın L.A Galaxy'e gidecek olmasının yaşattığı sıkıntılardan konuşurlerken, tercüman yardımıyla konuya ortak olan Şener, Milanlı yöneticilere ''Yattara+8 milyon euro verelim.'' dediği öğrenildi. Ancelotti, maçtan sonra Ronaldinho'yu kullanmak istemeyeceğini belirtirken, ''Seneye defolsun gitsin. Bana Kaka-Pato yeter.'' dediği öğrenildi.

Bu haber tüm şehirde sevinçle karşılanırken, Trabzon'un yıldızı Hüseyin Cimşir, Ronaldinho ile rekabete hazır olduğunu sözlerine ekledi. ''Onun bizim takımda oynayacağını sanmıyorum, çok çalışması gerek.'' diyen kaptan Cimşir, ''Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir.'' dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

güne gözlerini acarken gülmeni sağlayan bir yazı :)

Emre dedi ki...

Teşekkür ederim. :)