Sakat Sayısı 15 Oldu


Sarı-kırmızılıların bugünkü çalışmasında Baros'un takım antrenmanına kontrollü katıldığı, şikayetleri azalan Linderoth, Servet ve Ferdi'nin antrenmanın tamamında yer aldığı, dünkü maçta sağ baldırına darbe alan Nonda'nın, tedavisinin ardından yenilenme antrenmanına katıldığı açıklandı.

Genç oyuncu Semih'in, antrenmanın sonlarında sakatlıktan yeni çıkmış ayak bileğine aldığı darbe sonucu bileğinin burkulduğu için çalışmayı tamamlayamadığı ve tedavisine başlandığı belirtilirken, hafif gribal enfeksiyon geçiren Yaser'in antrenmana katıldığı, çalışmanın sonunda sağ arka adalesinde sertleşme oluşan bu oyuncunun da tedavi edildiği duyuruldu.

Bu arada, Ümit Karan'ın sağ ayak baş parmağında oluşan hemotom nedeniyle takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptığı, Aydın'ın tedavi sonrası fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştığı, Sabri'nin tedavisinin ardından özel bir çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.

Antrenmanda, Hasan Şaş, Uğur Uçar, Kewell ve Lincoln'ün ise fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştıkları, dünkü maçta sol uyluk arka adalesinde zorlanma oluşan ve maçı tamamlayan Meira, sağ ayak tarak kemiğine aldığı darbe sebebiyle ödemi bulunan Mehmet Topal, sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Hakan Balta ve sağ ayak bileğine darbe alan Mehmet Güven'in tedavilerinin ardından dinlendirildiği ifade edildi.

Öte yandan, dünkü maçta dizine darbe alan Barış'ın kontrolleri Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde devam ediyor.

Diz problemi sebebiyle bugün Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde kontrolü gerçekleşecek olan Orkun da antrenmana katılmadı.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.


Her sene aynı şey. Değiştirin kardeşim şu sağlık ekibini.

2 yorum:

Kurt dedi ki...

"sağ ayak tarak kemiğine aldığı darbe sebebiyle ödemi bulunan Mehmet Topal, sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Hakan Balta ve sağ ayak bileğine darbe alan Mehmet",
"dünkü maçta dizine darbe alan Barış'ın",

bütün bunlarda sağlık ekibinin suçu nedir?

CaRtMaNtR dedi ki...

Aynı darbeleri diğer takımların oyuncuları almıyor mu onlar neden bu kadar sık sakatlanmıyor. Sadece tedavide değil sakaltlığı önceleme adına antreman programının ayarlanmasındada sağlık ekibi yetersiz kalmıştır. Burhan Uslu tekrar kulübe dönse ne güzel olur.