O da Esrar Keş Çıktı


Birleşik Amerikalı yüzücü Michael Phelps'in esrar içerken çekilmiş fotoğraflarının yayınlanmasının ardından bu kez de Olimpiyatların bir diğer rekortmen ismi Usain Bolt, skandal fotoğraflarla gündeme geldi.

2008 Pekin Olimpiyatları'nda 100 ve 200 metrede dünya rekorları kırarak atletizm dalında Olimpiyatlar tarihine geçen Jamaikalı ünlü sprinter Usain Bolt'un başı bir gece kulübünde çekilmiş fotoğrafların yayınlanmasıyla derde girdi. Usain Bolt'un Miami'de gittiği bir gece kulübünde Latin kızlarla çekilmiş erotik görüntüleri İtalyan ve Alman medyasında skandal görüntüler adı altında yayınlanmaya başlandı.

Pekin'de 8 altın madalya kazanarak yine tarihe geçen Birleşik Amerikalı yüzücü Michael Phelps'in de geçtiğimiz günlerde cam pipo içerisinde esrar içerkenki fotoğrafları İngiliz basınında yayınlanmış ve dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Phelps, skandalın ortaya çıkmasından sonra özür dilemiş ve bir daha bu hatasını tekrarlamayacağına dair söz vermişti. Ancak ABD Yüzme Federasyonu Phelps'e 3 ay ceza vermiş ve maddi yardımı keseceğini duyurmuştu.

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Jamaikalı adam partiyide eğlenceyide sever. Hoş görmek lazım biraz :D

Unknown dedi ki...

abi esrar bunun neresinde ben onu hakikaten anlamadim.. ?