Milli Takım Kadrosu

Kadro açıklandı. Ufuk Ceylan ilginç bir seçim. Heralde, ilerideki kadrolar için denemiş olabilir Terim. Yoksa, 2. Lig takımının kalecisini çağırmanın başka açıklaması yoktur. Batuhan yine kadroda. Bu arada Beşiktaş'a selam olsun. Milli olmuş futbolcuyu Fener maçı diye PAF takımda oynatan zihniyete yazıklar olsun. Eren Güngör için de sevindim. Kadro;

Kaleciler: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Volkan Demirel (Fenerbahçe)

Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Zan (Beşiktaş), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Orta saha oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

masa tenisinde bile rekabetin bokunu çıkarıp çinli oyuncu transfer edenlerede selamlar olsun ...

chito

Emre dedi ki...

@Chito

Rekabetin boku çıkmıyor kardeşim. Türkiye de pek iyi takım yok. ETTU Cup'ta başarı hedefliyoruz. Bulacaksan daha iyi bir şey bul, FB ile ilgili. Verdiğin örneğin üsttekiyle uzaktan yakından alakası yok. Nitekim Çinlilerden oluşan takımımız 2. oldu geçen sene. Bu seneden haberim yok. Ama masa tenisinde Çinli demek, basketboldaki Amerikalı, futboldaki brezilyalı demek.. Anlayana...

Adsız dedi ki...

sende daha iyi şeyler bulmaya çalış bence. batu ilk defa fb ye karşı paf takımında oynamadı. batunun aynı hafta içinde yıldız takım ve paf takımda oynayıp ardından A takımla ilk 18'e çıktığı maçta vardır. paf takım-a takım git geli ise sürekli yaşanıyordu. sadece sizinle maç yaptığımızda takip ettiğinden bilmiyor olabilirsin.


chito

Emre dedi ki...

Yalnız, Milli olmuş bir oyuncunun, Fenerbahçe maçında oynatılmasını anlamıyorum. Sıradan bir takımla oynasa Batuhan o günün A Takım kadrosuna alınırdı kesinlikle. Kıt görüş burada zaten. Maksat FB'yi yenmek olsun. Başardınız işte. Ama sadece PAF'ta! Beşiktaş camiasının büyüklüğüne yakışmadı bi kere. Tut, Milli oyuncunu getir PAF takıma koy. Yazık cidden yazık.

Adsız dedi ki...

anlatmak istediğim fb'ye özgü bir durum değildi. batuhan A takımda ilk 18'e girmediği maçlarda paf takımla hatta yıldız takımla bile maça çıkıyordu. Oynayarak formunu koruyacak. sürekli maç yapmıştır, boş haftası yoktur batuhan'ın neredeyse. 17 yaşında yedek kulübesinde müzmin yedek olmasından daha iyidir.

chito ...

Emre dedi ki...

17 yaşında müzmin yedek olmadı Batuhan. Neden Eskişehir'e kiralandı? Sene başında yapılabilirdi bu. Madem form koruyacak, BA 1.Lig takımlarından birine gidebilirdi, GS'nin yaptığı gibi. Neyse ya konu uzamasın derim...

Mustafa dedi ki...

beşiktaşlılara nie selam oluyor ben onu anlamadım. kadro o kadar derin ki adam oynamıyor. oynadıgı maçlarda da fazla katkı vermedi. eskişehir onun için ii olacaktır. fatih hoca kendisini kazanmak istiyor, ii de yapıor. helal olsun.

CaRtMaNtR dedi ki...

Her şey bir yana sezon başından beri Song ile çok iyi bir tandem yaratmış Egemen neden kadroda kendine yer bulamaz anlamıyorum.

Onun haricinde Sabri'yi kadroda görünce gözlerim kararıyor sinir katsayım yükseliyor :D

Birde Volkan çok formda diye tek yedek kaleci seçmek doğrumu emin değilim.

Unutmadan Terim böyle ikinci ligi takip ettğini belirtmek için alt ligden oyuncuları daha öncede çağırmıştı. Vedat İncefe ve Saffet Akbaş isimleri aklıma geldi