Magic'in Guard Sorunsalı


All-Star guard Jameer Nelson sakatlanmıştı bildiğimiz gibi. Ameliyat olacağı açıklandı. Galiba sezonuda kapattı. Kapatmasa bile dönüşü 2 ayı bulur. Play-off'lara dönse bile o zamana hazır olmaz zaten. Küçük bir hamle ile Keith Bogans'ı gönderdiler, Lue'yu aldılar. Bogans benim beğendim en iyi bench oyuncusuydu Magic'te. Magic öyle bir hamle yaptı ki sanki Lue'yu alarak Nba Finalini garantilemiş gibi. Ben kendilerinden daha iyi bir hamle bekliyordum. Bu aralar Arroyo ve Jamaal Tinsley dedikoduları dönüyor. Stephon Marbury NBA'in en iyi guardı ise gelsin Magic'i şampiyon yapsın.

Şöyle Howard'a top indirecek onu kullanabilecek, takımı iyi organize edebilecek guard çok şukela olur Magic adına.

2 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Lue hem pasör olması bakımından hemde nelson'a göre daha az bencil ve aman hemen şuta kalkayım felsefesinde (Her ne kadar Nelson bu durumu eskisi kadar sık yapmasada zaman zaman yine kısa devre yapıyordu) olmadığından faydalı olabilir.

Ayrıca daha önce final görmüş tecürbeli isimler böyle genç takımlarda soyunma odasındada pozitif etki yaratabilir. Gerçi bahsettiğimiz adamda Lue en unutulmaz final anısı İverson tarafından paspas edilmek olan biri :D

Adsız dedi ki...

Stephon Marbury NBA'in en iyi guardı ise gelsin Magic'i şampiyon yapsın.

baba direk batug'daki yorumu alıp koymus.

yapma boyle daha ozgun icerik yaz lutfen.