Adam Morrison Laker Oldu


Gündeme bomba gibi düşen bir takas haberi. Lakers'ımız Radmonovic'in kol gibi kontratından kurtularak Adam Morrison ve Shannon Brown'u aldık. Morrison 2006 draftının 3. sıra seçimi. Sakatlıklardan çok çekti. Fiyasko olarakta anılıyor. Önemli bir kulübe geldiğinin farkına vararak ortaya iyi bir performans koyması lazım. Radmonovic savunma yapma özürlü, kontratı yüksek olan ama fena bir şütör olmayan oyuncu. Gerald Wallace'ın yokluğunda da baya süre alacaktır. Shannon Brown'a gelirsek savunması iyi olan bir oyuncu. Penetreleri çok iyi ve kısa boyuna rağmen spekteküler smaç basabilen bir oyuncu.

Radmanovic'i Lakers'tan yollamak bile büyük bir iştir. Mitch Kupchack şu son 2 senedir yaptıklarıyla Lakers fanlarının gönlünde taht kurmuştur. Brian Cook, Smush Parker ve sonunda Vladimir Radmonovic'ten kurtuldu bu takım. Sıradaki Chris Mihm olması dileğiyle. Benim için Yılın GM'si Mitch Kupchack'tır.

Sonuç olarak Gonzaga efsanesidir bana göre bu çocuk. Larry Bird'ün stiline benzitilmekte her baba yiğidin harcı değildir. İnşallah bizim açımızdan olumlu takas olmuştur. Hiç değilse Shannon Brown'u kazanmak bile bana göre çok iyi hamle. Ayrıca Morrison'un kontratıda 2010 yazında bitiyor. Çıkış yaparsa Chris Mihm'i de bi pakete koyarak bir uzun bir de kısa alırız.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

lakers'ın bu takastan zararı yok hatta bana göre senin dedigin gibi s.brown kazancı var.

CaRtMaNtR dedi ki...

Hem Morrison hemde Brown P-Jax'in rotasyonda süre verebileceği ve Radman denen dengesizlik abidesinden daha fazla verim alabileceği oyuncular. Zirvedeki takımlarda detaylar başarıyı getireceğinden bu takasın faydası daha ziyade mayıs ayında belli olu bence

Murat dedi ki...

mihm de gitti.