Yusuf Beşiktaş'ta


Ben haberi galiba Perşembe günü gazeteden okudum. İlk bi heyacanlandım sonra detaylara girince lanet olsun dedim. 34 yaşında götünün kılları ağarmış bi oyuncuya karşılık 18'lik Aydın ve yedekleyici stoper Tuna'yı vermişiz, üstünede 600 bin euro verilmiş deniliyor. Demirören zamanındaki bu transferlere taraftar akıl sır erdiremiyor. Ee şimdi ne olacak? Ben Delgado'nun yerinde olsam valizimi toplar giderdim. Taraftar Sergen ayarında oyuncu severde neye mal olduğunada önem verir. Aydın falan gitmeseydi belki kabullenebilirdi. Artık Yusuf çıkar 3-5 şık pas atar, 3-4 de şut çeker sezonu kapatır. Neyseki sezon sonu istersek Aydın'ı alabiliyormuşuz ama o da 1 milyon euro karşılığındaymış. Yıldırım Demirören bu adama değmez diye almayacağını adım gibi biliyorum ondan sitem ediyorum.

Bu transfer Bursaspor'un işinede geldi. Trabzon'un verdiği oyuncular bizim verdiklerimizden 5 kat daha kötü. Bu arada Yusuf'u da özel olarak Mustafa Denizli istetmiş. Onunda futboldan ne kadar anladığı çok belli oluyor. Ertuğrul Sağlam işini biliyor. Sol kanada çok iyi oyuncu aldı. Stoperlerine yedekleyecek olan Tuna'yı da aldı. Konratı feshedilen Ali Tandoğan'ı da takımana katmış. Bursaspor, Yusuf'u en iyi şekilde elinden çıkardı, helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Son olarak Yusuf yıllık 450 bin TL alacakmış.

Sergen'in çok güzel bir açıklamasınada size sunuyum. “Beni gönderdikleri zaman ondan daha gençtim. Hadi Mustafa hoca istedi, yönetim buna nasıl müsaade ediyor. Beşiktaş kadro anlamında giderek küçülüyor. Yusuf’u alıyorsun, Delgado oynadığında yedek mi kalacak? 34 yaşında bir futbolcu alıyorsun, seneye ne yapacaksın, nerede oynatacaksın?”

Süleyman başkan görüyorsun di mi koskaca camiayı kimlere bıraktığını...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ne güzel yazmışsın arkadaş ya.

Adsız dedi ki...

delgado'nun durumuda ciddi diyorlar. 4-6 hafta arasında anca düzelirmiş. şurada ligin başlamasınada bi şey kalmadı. ondan fena transfer değil.

Adsız dedi ki...

aydın gitmeyecem diye tutturmuş. başka oyuncu istelerse vermezsek ve transferden vazgeçilirse bursaspor tazminat ödeyecekmiş.