Spor Turu#1

Yeni bir seri. Bu seride blogda yer kaplamasının istemediğimiz haberleri verip, yorumlayacağız. İlk bölüm gelsin. 2-3 günde bir yapmayı planlıyoruz. Hayırlı olsun. Kerem'le başlayalım.


Günün bombasını Efes patlattı. Eski oyuncuları Kerem Tunçeri ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladılar. E tabi, petrol fiyatları dibe vurunca çoğu Rus takımı oyuncularını kaybediyor. Pargo'nun Olmpiakos yolunda olduğu söyleniyor. Hatta anlaşmanın imzalandığı da. Kerem, Efes'e ilaç olabilir. Euroleague'den elenmenin sonucu olarak takım yavaş yavaş yenileniyor. Bir ara Fenerbahçe dedikodusu çıkmıştı ama yattı heralde. Fenerbahçe'ye ilaç olurdu ilaç. Perşembe günü TV başında Green'in Papaloukas'a karşı rezil oluşunu izlemek istemiyorum kardeşim. Kerem gibi fizikli guard bize çok fayda sağlardı. Ama Mahmut Uslu adam alacağız diyor. Bari Ender'e mi sulansak diyorum, vazgeçiyorum..


Bundesliga'da ilk yarı lideri Hoffenheim, Werder Bremen'in Fildişi Sahilli golcüsü Boubacar Sanogo ile anlaşmış. 18 gollü Ibisevic'in yerine alınan oyuncunun isabetli transfer olması biraz zor gibi. Bu sezon 8 maçta 1 gol attı. Demba Ba, belki onun performansını üst düzeye taşıyabilir ama Ibisevic'in sakatlığı gerçekten acı verici. Bu hamlenin, tamamen ''eyvah transfer dönemi bitiyor, maksat biriyle anlaşmak olsun'' diyen Hoffenheim yöneticilerini haklı çıkarması dileğiyle...

Utah Jazz'da şov yapan -Spurs maçı istatistikleri: 22 sayı 17 ribaund- Mehmet Okur, Tanjevic beni istemiyor demiş. Kafasına uymuyorum demiş. Suç Tanjevic'te bence. Mehmet Okur gibi bir potansiyeli göz göre göre harcıyor olması akıl alır şey değil. Umarım bu Eylül Polonya'da olursun Memo. Ancak şu da var. Takım Hidayet önderliğinde iyi gidiyor fakat Memo'nun bu takıma yapacağı etki, gerçekten olumlu olur. Tanjevic, inşaallah Memo'yu planları dahilinde tutar.



Şu sıralar kulüp bulmakta zorlanan Gravesen futbolu bırakmış. Fotomaç'a zamanında çok ekmek yediren Gravesen, her daim bizimkilerden biriyle anılır. Everton dönemi sonrası hep düşüşteydi kariyeri. Kendisini isteyen çıkmayınca futbolu bırakmış. Kötü oldu onun için. Aslında Fenerbahçe alabilir miydi Gravesen'i? Ama böyle kumara gerek yok heralde.

3 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Tanjevic'in milli takım başında yaptığı tonla hata olduğunu düşünsemde Memo'da katıldığı son turnuvalardaki berbatötesi peformansını sorgulamalı biraz.

Kerem Tunçeri transferi ise dikkatimi çekti. Efes'ten ayrılıp BJK'ya geçtiğinde hem Efes yönetimine hemde Ergin Ataman'a giydiren açıklamaları olmuştu. Bu üçlünün yeni buluşmasında neler olacak merak ediyorum.

Bay C. dedi ki...

papaloukas'ın green'i rezil edişini istesen de görebileceğini zannetmiyorum, zira kendisi cska moskova'da değil olympiakos'ta oynuyor..

Emre dedi ki...

ufak bi hata olmuş.. Holden diyecektim.. Bilgi için sağol :)