Üç Saniye


Bizim blogta yazarlık yapan ve çok sevdiğim arkadaşım Mesut Ulukök kendine özel "basketbol" blogu açmış. Burada yazmaya devam etseydi bizim için daha iyi olurdu. Neyse kendisine başarılar diliyorum. Bloga şuradan ulaşabilirsiniz.

* Resim Anıl'ın blogtan. Klavyede print screen tuşu yokta :)

1 yorum:

Mesut Ulukök dedi ki...

Teşekkürler Mustafa.. MSN'den de yazmışsın birkaç defa, yoktum herhalde bilgisayarın başında yakalayamadım.. Söyleyivereyim buradan hemen..

Yazmayı planladığım şeyler, daha doğrusu kafamdaki şeylerle buranın konsepti biraz uymuyordu birbirine.. Yani, benim kafamda hayal ettiğim basketbol üzerine, güncel ve sağlam bir blog oluşturmaktı ve burada ben de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak futbol yazıyoruz.. Yani, insanların basketbol blog'u okumak için öncelikleri burası olmayabilirdi.. Yoksa pek tabii burada devam ederdim ki ben buraya arada futbol yazıları da gireceğim ilerleyen zamanlarda.. Şu an devre arası olduğundan ve transfer, hazırlık dönemi olayları beni pek sarmadığından pek takılmıyorum ama ligler başlayınca yine burada da işbaşı yapacağım.. Art arda 4-5 futbol başlıklı yazı, ardından birkaç tane basketbol yazısı, ardından yine birkaç tane gol videosu, transfer haberi vs. epey karışık olurdu ve dediğim gibi basketbol izleyicilerine ulaşmak daha zor olurdu.. Futbol blog'u eline sallasan çıkıyor zaten memlekette, doğru düzgün basketbol blog'u sayısı - mecazi anlamda söylemiyorum - bir elin parmaklarını geçmiyor cidden ve böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm, tamamen futbol ve diğer zımbırtılardan bağımsız olarak..

Tekrar tekrar teşekkürler Mustafa.. :)