Nobre-Bobo-Delgado Sorunsalı


LİG TV Beşiktaş muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgilere göre Beşiktaş'da 3 futbolcu yuvadan uçmak üzere.. Güvenç'in iddiasına göre Fransa'nın önemli kulüplerinden Saint-Etienne yöneticileri Beşiktaş-Denizli maçında Delgado ve Bobo'yu izlemek için tribünde yer aldı. Fransız kulübü yöneticileri önümüzdeki günlerde bu iki futbolcu için Beşiktaş Kulübü ile masaya oturacak. Saint-Etienne yöneticileri bu konuda Bobo ile de anlaştı. Beşiktaş'ta sürekli forma şansı bulamayan Bobo'nun bu teklife sıcak baktığı, Delgado'nun yüksek bonservis bedelinin ise sorun oluşturabileceği iddia ediliyor. Ancak Saint-Etienne kulübünün bu iki futbolcuyu özellikle çok istediği belirtildi..

Bir başka iddia ise Nobre hakkında. Nobre'ye de çok ciddi bir teklif geldiği ve Türk vatandaşı olan futbolcunun bu teklife evet dediği belirtildi. Nobre'ye teklifte bulunan takımın da Fransa ekiplerinden biri olduğu iddia edildi. Öte yandan takımdan gönderilmesi için çaba harcanan Seriç'in de gizlice ülkesine gittiği ve burada kendisini isteyen bir takımla masaya oturduğu konuşuluyor.

3 yorum:

YK dedi ki...

Omer Guvenc hikaye yazarken destekli atsın. Bobo ile Delgado'nun Denizli maçında oynamayacakları haftalar öncesinden belli değil miydi. St. Ettiene yöneticileri saf mı, oynamayacak iki adam için İstanbul'a gelip maç izlesin...
Komik..

CaRtMaNtR dedi ki...

Hadi Bobo genç ve potansiyelli bir adam ama Delgado gibi bir oyuncuyu ancak bizim ligimiz gibi bir ligde oynatabilirler. Ayrıca ne gibi ultra bir performans ortaya koyduda onun peşinden takımlar koşmaya başladı.

Mustafa dedi ki...

sene başında kaptan yaptık adamı iyi de oynuyordu sonra tekrardan saldı.