Nihat: "Spartak Moskova'ya Gitmeyi Düşünmüyorum"


Nihat Kahveci, Rusya'nın Spartak Moskova takımından kendisine transfer teklifi geldiği ve görüşmeler yapıldığı iddialarını yalanladı. Ara transfer döneminin kapanmasına 48 saat kala Spartak Moskova kulübünün Nihat'a, Real Sociedad'tan eski takım arkadaşı olan Valeri Karpin aracılığıyla transfer teklifi götürdüğü iddiaları ortaya atılırken, İspanyol kulübü de bir futbolcusu için görüşmeler yaptığını duyurdu.

Villarreal kulübünün yönetim kurulu üyesi Jose Manuel Llaneza, basına açıklalamasında futbolcu ismi vermeden transfer görüşmeleri yapıldığını doğrularken, ''Gerçekten bazı değişiklikler için hareketlilik var ve sonuç bekliyoruz. Masanın üzerinde görüşülen bir olasılık var, ancak çok şeylere bağlı. Şimdilik şartlar karşılanmış değil'' dedi.

İspanyol basını, söz konusu futbolcunun Nihat olduğunda ısrar ederken, İspanyol haber ajansı EFE'ye açıklam yapan Nihat, ''Ne transfer teklifi aldım ne de gitmek istiyorum. Uydurulan bu hikayeye en fazla şaşıran benim. Yine de sagı göstererek tek bir şey diyebilirim ki, takımdan gitmek için teklif alan ben değilim. Şu anda tek düşündüğüm bir an önce iyileşip tekrardan oynayabilmek'' şeklinde konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

nihat çok beğendiğim bir oyuncu. ne kadar sakatlınıp pek oynamasada geçen seneki performansı ortada. ruslar ii para verirse villareal bence satar.