Manchester United'ın Transfeleri


Alex Ferguson gençlere önem vermeye devam ediyor. Zamanında Ronaldo'nun boşluğunu dolduramadığından onu Madrid'e göndermek istemiyor diye yazıyordum. Yavaş yavaş bu boşluğu doldurmak için gelecek vaad eden "10 numaralar" alıyor. Zoran Tosic fena oyuncu değildir ama ben esas Adem Ljalic'e değinmek istiyorum. Daha 17 yaşında pırıl pırıl bir genç, yukarıdaki resimde kendisine ait. Her iki ayağınıda iyi kullanabilen bir oyuncu. Sırplar ondan çok şey bekliyor. United'a biraz erken gitti ama olsun orada daha çok şeyler kapacağından kimsenin şüphesi yoktur herhalde. Bonservis konusunada gelirsek United, Partizan'a 24 milyon dolar gibi bir bonservis ödeyecekmiş deniliyor, daha ortada bonservis hakkında bir açıklama yok.

Zoran Tosiç bu hafta içinde United ile antremanlara çıkacakmış. Adem Ljalic ise seneye Manchester United forması giyecekmiş.

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Elin İngilizler'i bizim dibimizdeki yetenekleri keşfediyor (Modric, Corluka, İbiseviç, Salihovic, Tosic, Ljalic, Pandev vs...) Bizim sözde büyük takımların oyuncu izleme komiteleride hariçten gazel okuyor. Çok değil daha sezon başında Fenerbahçe Partizan ile maç oynadı. O zamanda bu takımlar hakkında bir araştırma bir dosya hazırlanmadı. O sırada da mı ampul yanmadı kafalarda anlamak mümkün değil.

Öyle Brezilyalara yada Afrikalara uzanmak yerine dibimizdeki kaynakkları araştırsak ligimizde çok daha fazla yıldız ve buna bağlı olarak ilgi toplarız.