Lincoln'e Çılgın Teklif


Rus kulübü 14 milyon euro gibi bir teklif veriyormuş. Ben olsam tereddüt etmeden satardım Lincoln'ü. Çünkü çok disiplinsiz ve başına buyruk bir oyuncu. Bu performansınada aldanmayın. Belki ikinci yarı çok kötü oynayacak. Şimdiki performansıda 7 gol 14 asist, önünde saygıyla eğiliyorum ama elden çıkarılırsa 10 milyon euro veya daha fazlaya Galatasaray adına iyi olur. Yoksa 10 milyon euro'dan aşağıya bırakmazlar, bırakmamaları lazım.

Hedefler büyük şu anda. Takım UEFA'da çok iyi gidiyor, ligte de herşey oturdu. Eğer Lincoln satılırsa herşey alt üst olabilir. Yeni alınacak oyuncu takıma alışacak vs vs. Lincoln'ü satıp al Mehmet Yıldız'ı çift forvetli sistem oyna. Böyle çok senaryo var..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne alakası var ya?lincolnün bonservisi 5 milyon euro,iki sene için toplam garanti 7 milyon euro alacak.2milyon euro içinde lincoln falan satılmaz.hem büyük hedefi var diyosun hem satılsın diyosun.yazmak için yazıyosunuz ya

Adsız dedi ki...

lincolnü sat riquelmeyi al bundan başka formül kabulümüz değil

Mustafa dedi ki...

beğenmiyorsan yorum yapma be. anca adsız, kimliği belirsiz olarak yorum yaparsın. içindeki lincoln aşkı seni kör etmiş. ben kafamdan senaryolar üretiorum. sen çıkıp 2 milyon euro için lincoln satılmaz diyorsun. ben lincoln'ü sat, mehmet yıldız al. çift forvet oyna vs vs diyorum. nerenden anlıyorsun merak ediyorum.

hdeflerin büyük olduğu doğru, zaten sonradn satmasınlar dedim aklıma uefa geldiği için.

CaRtMaNtR dedi ki...

14 milyon euro versinler Lincoln'ü satmayan yönetime ağır hakaret ederim. O paradan daha aşağı rakama Yıldıray Baştürk yada aşağı yukarı bu rakama Mesut Özil alınabilir. Hem takım gençleşir hemde yabancı kontejanı boşalır.

Keza Servet içinde 5-6 milyon Euro veriliyorsa onunda satılması taraftarıyım. Kayseri stoperlerinden biri yerine alınır. İlk 11'ede Emre Güngör monte edilir.

Çok güçlü mali kaynakları olmayan takımların ekonomik olarak güçlenmesinin yolu budur zaten. Bul yada alt yapıdan çıkar parlat büyük paralara sat. Daha sonra yerine yine ucuz ve genç birini koy. Lyon'u bu gün bu kadar başarılı kılan yöntemde aşağı yukarı buydu.

Bizde hala önce Avrupa'da kupa getirsin sonra gidebilir gibi çocuk kandırmayacak bahaneler dönüyor.

Birde unutmadan yazın Mehmet Topal'a gerçekten 10+ milyon Euro verilmişken satılmadıysa çok yazık. Hem Mehmet'in hemde Galatasaray'ın önü kapanıyor bu anlayışla.

aksilaz dedi ki...

uefa kupası olmasa satılabılırdı ancak uefa da hedef buyuk ve bu hedefe goturbılecek kapasıte bı ısım lıncoln.