Galatasaray'a Lincoln Depremi


Taraftarın sevgilisi Lincoln sakatlığı nedeniyle Sivasspor deplasmanında forma giyememişti ve eksikliği önemli ölçüde hissedilmişti. Yarın Sivasspor ile oynanacak kupa maçında ve cumartesi günü ligde oynanacak olan Denizlispor deplasmanında da forma giymesinin imkansız olduğu öğrenildi. Malatyaspor maçında dizine aldığı darbe sonrasında sakatlanan ve oyunu yürüye yürüye terkeden Lincoln'ün sakatlığının pek önemli olmadığı sanılıyordu. Ancak tedavi süresi başladığında Lincoln'ün ağrılarının azalmadığı ve en az 10 gün sonra iyileşme sürecine girebileceği öğrenildi.

Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası'nda, Bank Asya Ligi ekipleri Altay ve Malatyaspor ile oynadığı iki karşılaşma oldukça önemli sorunlar açtı. Altay maçında sakatlanan Servet hala forma giyemezken, Malatyaspor maçında sakatlanan Lincoln de G.Saray'ın zorlu maç trafiğine girdiği şu günlerde sarı kırmızılı fomadan uzak kaldı. Lincoln'ün Denizlispor maçından sonra Sivasspor ile oynanacak kupa rövanşında da forma giymesinin riskli olacağı ancak Brezilyalı yıldızın Kayserispor ile oynanacak maça kadar iyileşmesinin umulduğu öğrenildi.

1 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Zaten bizim sağlık ekibinin eline düen 1 aydan aşağıya iflah olmuyor. Bu sürede takım içinden onun işini yapacak birini çıkarabilmek lazım.