City'nin İlk Transferi Bridge


Ara transfer için 100 milyon avro ayıran City, ilk transferini yaptı. 28 yaşındaki Wayne Bridge, sol bekte görev yapıyor. Hughes: ''Onunla Southampton'ta beraber oynadığımız dönemlerde süper bir yetenekti ve Chelsea gibi büyük bir takımda forma giyiyordu.'' demiş İngiliz için.

Chelsea'da genelde yedek oyuncu oldu. 2005'te oynadığında pek bir şey yapamadı, Del Horno'dan dolayı; 2006'da da Gallas-Cole takasından sonra Ashley Cole'ün arkasında beklemeye başladı. İlk sezonda Abramovich'in paraları saçıp aldığı adamlardan biriydi, yine Al-Fahim'in bol para saçtığı dönemlerde aldığı ilk adam oldu.

Sola istenilen verimi verebilir mi orası bilinmez ama Chelsea'de bulduğu formadan daha fazlasını bulacaktır City'de. Bu arada transfer için 11-12 milyon euro ödenmiş Chelsea'ya ki Chelsea, yedek sol bekini ancak bu kadar iyi fiyata satabilir. Bakalım, umarım Ben Haim gibi kötü oynamaz, çünkü Ben Haim, Chelsea'dan gittiğinde herkes bayram etmişti. Gerçi Bridge gitti diye daha az kişi bayram ediyordur.

Bu arada 90 milyon avro kaldı. Bakalım kimler gelecek?

0 yorum: