Cisse'ye Talip Var#2


O kadar iyi bir oyuncu değil ama Beşiktaş'ın orta sahasının bütün yükünü bu arkadaş çekiyor, ondan çok önemli bir oyuncu bizim için. Kampa geç geldi diye bileti kesildi. Kendiside husursuzluk yapınca gönderilmesi kesinleşti. Marsilya, Monaco ve Lens gibi takımların kendisiyle ilgilendiğini söylüyor. Eğer Cisse giderse kesinlikle Geremi gelmeli. Bence gönderelim gitsin takımda huysuzluk yapanın hiç bir zaman yeri olmaması lazım.

Eduardo Cisse'nin kariyerinde bir Monoca ile Şampiyonlar Ligi finali ve PSG ile kazanılmış 1 Fransa Kupası bulunuyor. Liverpool'un Fildişi Sahili asıllı yıldızı Djibril Cisse ile karıştırılan futbolcu, Fransa'da 10 yılda, 279 maçta 13 gol attı. 29 yaşındaki oyuncunun başarıları arasında bir Fransa ligi şampiyonluğu, iki Fransa Kupası ve bir Şampiyonlar Ligi finali bulunuyor.

2 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Four Four Two'da yayınlanan röportajını okduduktan sonra daha çok sevmiştim Cisse'yi. Ama özellikle son zamanda takıma beklenen katkıyı yaptığını söylemek zor..

Yerine gelecek isim için yine Geremi konuşuluyor. Tehlike anında camı kırınız gibi oldu Geremi zaten. Bakalım bu sefer gelecek mi?

CaRtMaNtR dedi ki...

Fransa ligi iyi taranırsa benzer özellikli genç ve satarken para kazandıracak isimler bulunabilir illaki.