Bellamy City'de


Manchester City, ara transfer dönemindeki ikinci transferini West Ham United'ın Galli golcüsü Craig Bellamy'iyi alarak gerçekleştirmiş. Transfere giden para West Ham için iyi. 15 milyon euro telaffuz ediliyor. Bridge'den sonraki ikinci transfer.

Forvet hattı için rotasyon yapabilecek seviyeye ulaştı Mark Hughes'un takımı. Tecrübeli Vassel, genç Brezilyalılar Jo ve Robinho, bu sezon sakatlanması dışında iyi bir genç yetenek olan ve döndüğünde formundan şüpheye düşeceğimi pek sanmadığım Valeri Bojinov, yine Bulgar gibi yetenekli, kısa boyuna rağmen toplara iyi vuran Daniel Sturridge ve Craig Bellamy ile rotasyonun alası yapılır.

Liverpool dönemlerinde ilginç bir anısını paylaşmadan geçemeyeceğim. Liverpool, Camp Nou'ya giderken uçakta ''Niye şarkı söylemiyorsun?'' temalı çıkan kavgada şu anda Roma'da bulunan John Arne Riise'yi, golf sopasıyla dövüp, o maçta attığı golden sonrada o hareketi canlandırması her zaman gülümsetmiştir beni. Gerrard'ın da o sevinci bozmadan, adına yaraşır bir şekilde golü kutlamasını da takdir ederim...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yanlis hatirlamiyosam asisti yapan da Riise`dir, ahah.