Zarate-Pandev Kalıyor

Lazio'nun yetkili ağzı Lotito, Mauro Matias Zarate ve Goran Pandev'in geleceği hakkında konuşmuş. Lotito ''Zarate ve Pandev başka bir takıma gitmeyecek.'' demiş ve eklemiş: ''Sözde teklif yapan kulüplerin yetkilileri konuşsun.'' Bu sezon Al-Saad'dan kiralık olarak alındı Zarate. Bonservsi Al-Saad takımında. Oyuncunun bonservisi konusunda anlaşma yakınmış, Zarate zaten kalmak istiyor. Anlaşılan Zarate kalıyor.

Zarate'ye bir bakalım. Birmingham'dan genç yaşta, daha fazla para uğruna Katar'ın Al-Saad takımına transfer oldu. Orda iyi oynadıktan sonra Lazio'ya transfer olup yeniden Avrupa'ya döndü. Hem forvet gibi bitirici vuruşları, hem de bir forvet arkasında bulunması gereken saha görüşü mevcut Zarate'de. Frikikleri de iyi kullanıyor. Bu sezon Lazio adına Pandevle birlikte 13 gol attılar. Kaptan Rocchi'de form tutarsa forvet hatlarından korkması gerek rakiplerin.

Pandev ise, 24 yaşında bir Makedon. Milli takımı adına oldukça başarılı maçlar çıkartıyor. Forvet olmakla birlikte iki kanatta da forma giyebilme özelliği var fakat daha çok forvette görüyoruz. Lazio için önemli bir isim. Satılık olmadığı da bugün açıklandı.

0 yorum: