Volkan Demirel


Panathinaikos, Türkiye’de büyük eleştiriler alan kaleci Volkan Demirel’le anlaşmak üzereymiş. Sezon sonunda bonservisi olmadığı için oyuncuya yıllık 3 milyon euro öneren Yunanlar, ’Gelirim’ cevabı aldı ve milli kaleci 5 yıllık sözleşmeyle 15 milyon euro’luk bir gelirin kapısına dayandı. Pana’nın 5 yıllık teklifine prensipte ’Evet’ diyen Volkan, Konya maçından sonra sarı-lacivertli yönetimle son kez masaya oturacak. F.Bahçe’den aldığı 1 milyon 100 bin Euro’da iyileştirme isteyecek olan Demirel, teklif istediği oranda olmazsa Konya maçından sonra hem Yunanistan’a tatile gidecek hem de imza atacak. 2002’de Kartal’dan geldiği F.Bahçe’de 183 maça çıkan Volkan, 192 gol yerken 2 de asisti bulunuyor. (2005-06 kupada G.Saray rövanş maçı Tuncay’ın golü ve son Beşiktaş maçında Güiza’nın sayısı)

Volkan'ın gitme ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, yerine şimdiden 4 aday belirledi. İstanbul BŞ’li Hasagiç, Genk’te oynayan Sinan Bolat, Hoffenheim’lı Ramazan Özcan ve Manisa’nın kalecisi Ufuk listedeki isimler.

Haberi Vatan'da okudum. Bencede gidecek ama bu kulüp bence Pana olmamalı. Ramazacan Özcan alınırsa iyi isabet olur. Bakmayın o kadar çok gol yediğine, Hoffenheim'in tandemindeki adamlar zayıf.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

oynayacağı takıma gitsin.

guner dedi ki...

ramazan yabancı kontenjanına takılır. kimi kesecekler 11'den, ki yabancı alacaklarsa da daha kaliteli alırlar/almalılar.

CaRtMaNtR dedi ki...

Ramazanın iyi tercih olacağına katılmıyorum ki şu anda oda ilk 11deki yerini kaybetti zaten. Listedeki isimlerden Sinan ve Ufuk alınırsa eldeki Volkan Babacan ile beraber Fenerbahçenin elinde genç ve potansiyelli 3 kaleci olur.

Volkanın transferi açısından bakarsak Pana'nın ateşli seyircisi onun hatalı gollerine ne kadar sabır gösterir merak ediyorum.