Holosko'ya Teklifler Var


Fotomaç haberi olunca insan ister istemez tereddüt ediyor. Ben yinede bu konu hakkında bir şeyler yazacağım. Holosko'nun bizim takım ile olan sözleşmesi 2010 yılına kadar. 3 İtalyan, 2'de Fransız kulübü talip olmuş. Napoli, Lecce, Bologna, PSG ve St.Etienne talip olan takımlar. Şimdilik 5 milyon euro gelmiş teklif ama bizimkiler 8 milyon eurodan aşağıya bırakmazlar gibi. Zamanında alırken Koray Avcı, Burak Yılmaz bi de 5-7 milyon euro arası bir şeyler vermiştik. Aslında Holosko'yu verip yanında sağlam bir adam bir miktarda para alabilirsek çok iyi olur. O kadar geniş bir kadro var ki Holosko ilk 11'e zor giriyor. Girincede sol kanat oynuyor zaten, orada da verimliliğidüşüyor. Nobre formdayken Holosko'nun kesmesi zor. Vallahi satarsak kar ederek satalım yoksa kalsın Holosko, çok iyi oyuncu.

Adam yedek kalınca otomatik olarak gitmeyi kafasına koymuş olabilir. Zaman bize herşeyi gösterecektir. Ben kendisini en az 1 sene daha bu forma altında görmek istiyorum.

2 yorum:

YK dedi ki...

Holosko'nun takımda kalmasını isterim bi BJKli olarak.
Transfer demişken, bugun bir habere rastladım.Dino Drpic (kıcını actı diye Besiktas'ın almadıgı) ile Hoffenheim basta olmak üzere 3 takım daha ilgileniyormus. Gordon nerde şimdi?

Mustafa dedi ki...

drpic harbi iyi adamdı onu kaçırmak kötü oldu. şimdi zapo ya da sivok'a o kadar fazla para vermezdik ya da gordonu bir hiç uğruna satmazdık.