Hasan Şaş


Yıldız futbolcunun Trabzon maçı öncesi çapraz bağlarının kopması takımı ve kendisi adına büyük bir şanssızlık olarak değerlendirilirken, Hasan’ın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması ise işin başka bir boyutu. Vatan gazetesinin haberine göre, şu ana kadar tüm oyuncularıyla masaya oturan sarı-kırmızılı yönetim Hasan Şaş’a fikrini bile sormadı. Bu durum oyuncu tarafında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, Hasan spekülasyon yaratmamak için konuşmama kararı aldı.

Takım arkadaşları ise durumu şaşkınlıkla izliyorlar. Florya’nın artık tek ağabeyi olan Hasan’a karşı sergilenen bu tavır herkesin aklına geçen sezonu getiriyor. Çünkü Hasan sezonun sonlarına doğru yine sakatlanmış ama takımı yalnız bırakmamak için koltuk değnekleriyle tüm deplasmanlara ve maçlara giderek arkadaşlarını şampiyonluk yarışına hazırlamıştı. Geçen sezon yöneticilerin her gün arayarak “Bize yardım et” dediği Hasan’a karşı sergiledikleri bu tavır spor kamuoyunda “G.Saray’ın bir vefasızlığı daha” şeklinde yorumlanıyor. Hasan ise sadece “İyileşip sahalara döneceğim. Gerisi nasıl olsa halledilir” demekle yetiniyor. Hasan Şaş bu sezon G.Saray’da 7 maç oynadı ve 3 asist yaptı.

Sezon sonu dön Adanaspor'a çıkart şu takımı Süper Lig'e :büyüksünbaba:

7 yorum:

selaminko dedi ki...

hasan şaş adanasporlu değil adanademirsporludur :)

Mustafa dedi ki...

tamam abi adanademir i şampiyon yapsın o zaman.

selaminko dedi ki...

ama ben adanasporluyum :) yok abicim bence hasas şaş efendi efendi GS da kalsın. Jübile zamanı gelince de Ali Sami Yen ya da Aslantepe Hasan Şaş diye inlesin.

Mustafa dedi ki...

bende gs de bitirsin isterim :) bi mersin idman yurdu taraftarı olarak az çok bilirsin adana demirsporla çakışmayı. konu hasan şaş olunca hassa s davranıyorum :)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Saçmalık... Galatasaray'ın bir vefasızlığı dahaymış. Sanki Galatasaray bu isimlere hiç bir şey vermiyor. 50 yaşına kadar oynasınlar istiyorlarsa aman efendim. Hemen kovalım baroş'u Hakan gelsin senede 3 gol atsın yeter.

Yaw arkadaş yönetim gelin jubilenizi yapalım heykelinizi dikelim diyor yine vefasız onlar oluyor. Aman efendim küme düşürün bizi ama 60 yaşına kadar oynayın nolursunuz mu diyecekler. Sonra Bülent Song ve Tomas'ın yedeğiyken tutturdu bir yüzüncü yıl. Tamam oynadın yüzüncü yılda da eee bırakkkk. Yok 3 ay sonra Galatasaray gol attımı kolu geçiriyorsun ama. Sonrada Galatasaray yönetimi vefasız hadi lann.

Hasan haftalık 10 bin dolar civarı para kazanıyor. Son 3 senede kaç maça çıkmış ne vermiş. Bırakında değnekle destek versin o kadar. Hakediyorsa amigolarınıza bağlayın o maaşı. Sonuçta ikisinin de işi aynı baksanıza.

Futbolculara gelince her bir iş profesyonallik. Yönetime gelince yok profesyonallik... Vefasızlık, Hainlik.

Sanki Galatasaray efsane kadrosu çok üstün futbol oynuyordu da zorla gönderdiler. Hayır yedek kalmaya, zorla oynatılmaya başlanmıştı bu isimler. Azıcıkta akılları olsa anlarlardı ne halde olduklarını.

Ntvsporlarda, Hacettepelerde, İBB'lerde Antep Belediyelerde Boşta, Trt'de sürüneceklerine gelir babalar gibi Galatasaray yedek klubesinde olurlardı.

Ama öyle bir ego öyle bir saflığa sahipler ki. Çürüttüler gittiler kendilerini. Ulan toplasan bir adam etmediler ona yanıyorum.

Sonra vefaszımış. Hadi be öyle vefaya köpekler çüvdürsün.

Adsız dedi ki...

galatasaray yönetimi hasanla masaya oturacağını açıklamıştır ve daha önce olmadığı gibi bir vefasızlık yoktur...

Mustafa dedi ki...

vatan gazetesinde gördüm haberi ilgimi çekti ve buraya yazdım tartışlım diye.