Hangisi?


Bence sağdaki. Rahmetli Heath Ledger muhteşem bir performans çizdi son filmde. Jack Nicholson'ın Jokerinin üstüne gelmez diyordum ama yanıldım.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bencede heath ledger

Murat Aydin dedi ki...

Çok daha iyi bir yetenek olabilir ama Ledger'in en büyük şansı son filmin daha karanlık daha büyükler için olması, eski filmlerin daha çocuksu bir havası vardı

CaRtMaNtR dedi ki...

Jack Nicholson kolay kolay geçilmez diye düşünürdüm. Taaa ki Dark Knight'ı izleyene kadar. Rahmetli ne oynamış be resmen filmi domine etmiş.

Mustafa dedi ki...

bence burada nolan faktörüde önde. sonraki film için gndeme gelen isimler muhteşem. ironman'in robert downey jr ı, hulk'ın edward norton u biri daha vardı unuttum.

CaRtMaNtR dedi ki...

Johnny Depp var bide The Riddler rolü için düşünülen. Birde Penguen için Philipp Seymour Hoffmann ismi gündeme gelmişti. The Riddler için Downey Jr. olmaz diyebilirdim ama Tropic Thunderda yaptıklarından sonra bence o role cuk oturur. Keza Depp kaptan Sparrow vari bir performansla o karakteri canlandırabilir. Edward Norton belki biraz ağır kaçar diye düşünülebilir ama Fight Clubda yer yer p.çliğe kaçan karakterini düşününce oda bu role uyardı ama Marvel karakteri oynamış birine DC Comics karakteri için castta yer verilmez gibime geliyor.

Favorim Depp plasem Downey Jr. Süpriz Norton. Bu filme üst oynamayan çok ağlar :D

CaRtMaNtR dedi ki...

Ha bu arada üstteki yorumu yaparken Downey Jr'ında bir başka Marvel karakterini oynadığını unuttum. Ama yinede komedi kısmına daha hakim olabilmesinden dolayı bence Norton'un önündedir o rol için :D